7. oktobra dienas horoskops – izmanto viltīgus gājienus!

AUNS Pašam vien būs jānotic sev, jo neviens cits to darīt negribēs. Daudz piedzīvojumu, kurus varēsi atcerēties vēl ilgu laiku.

VĒRSIS Pārsvarā gribēsi koncentrēties uz citiem cilvēkiem, tomēr būs jāpadomā arī par sevi. Nebalsties uz citu viedokli, savs arī jāņem vērā.

DVĪŅI Liksies, ka būsi visu sabojājis, tomēr daudz ko vēl var labot. Neatmet ar roku tad, kad viss vēl tikai sāk kustēties uz priekšu.

VĒZIS Sapratīsi sevis pieļautās kļūdas. Būs liels gribasspēks, tādēļ varēsi mierīgi sevi piespiest beidzot sākt darīt to, ko sen jau biji apņēmies.

LAUVA Citu ignorēšana beigās novedīs vien pie tā, ka sāpēs tev pašam. Labāk ir jau laicīgi domāt par sekām, vēlāk jau var būt par vēlu.

JAUNAVA Neuzprasies uz nepatikšanām – tās tev vajadzīgas ir vismazāk. Jo vairāk laika veltīsi mīļajiem, jo tuvāki viņi kļūs.

SVARI Apdomā labi, ko grasies darīt. Ja nejūties laimīgs tur, kur esi, varbūt ir pienācis laiks sāk domāt loģiski un pieņemt kādu lielāku lēmumu?

SKORPIONS Apdomā, kur tevi novedīs tas ceļš, pa kuru šobrīd dodies. Nekas nebūs labāks par mierīgu atmosfēru, lai arī šodien tāda būs diezgan reti.

STRĒLNIEKS Stress, kas valdīs apkārt, ietekmēs arī tevi. Nebēdz no atbildības, tā tev šobrīd tiks uzlikta diezgan lielā slānī. Nāksies ar to samierināties.

MEŽĀZIS Nāksies uzzināt ko tādu, no kā jau sen esi baidījies. Nepārmet citiem par viņu izvēlēm, katrs zina labāk to, kas viņam ir vajadzīgs.

ŪDENSVĪRS Neiespringsti uz to, ko šodien biji plānojis – viss var mainīties. Tevi sāpinās kāds tuvs cilvēks, būs jāiemācās piedot.

ZIVIS Ļoti gribēsies kavēties pagātnē, lai gan tas tev kārtīgi var pabojāt dienu. Esi šodien pieejams, citiem vajadzēs tavu palīdzību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment