4 pārsteidzoši fakti par Tavu “draudziņu”

  1. Sperma

Vīrieša spermā ir vidēji 40 miljoni spermatozoīdu, bet to skaits var sasniegt pat līdz 600 miljoniem mazo, balto ceļotāju. Un šie mazie ceļotāji tiek laisti pasaulē ar ātrumu- 28 metri/stundā.

  1. Zilais valis

Nav brīnums, ka šis varenais dzīvnieks ir tik smaidīgs un laimīgs. Viņam ir pasaulē garākais dzimumloceklis- 2.5 metri. Tomēr, proporcionalitātes ziņā, kuilis ir tas, kurš ir visapdāvinātākais, jo, ņemot vērā viņa ķermeņa izmēru, viņa loceklis ir visgarākais. Tas var sasniegt līdz pat 45 centimetru garumu.

  1. Apgraizīšana

Aptuveni 70% no visiem pasaules vīriešiem ir neapgraizīti. Pārējie 30% , vecumā no 15 gadiem, ir ebreji un musulmaņi. Bet ASV apgraizīto vīriešu skaits sasniedz aptuveni 55%, pieļaujot, ka šī procedūra ir veselīga. Kur paliek visa šī nogrieztā āda? Ārsti no tās audzē jaunu ādu, cilvēkiem, kuri ir cietuši no apdegumiem. No vienas ādiņas var izaudzēt 5.8 kvadrāt metrus jaunas ādas.

  1. Tu esi sava locekļa vergs

Seksuālais uzbudinājums nenotiek pēc izvēles. To ir ļoti grūti ietekmēt. Ļoti iespējams, ka tu jau sapriecājies vien izlasot “seksuāls uzbudinājums”. Uzbudinājums rodas neapzinātajā prātā, kuru tu īsti nevadi. Tie ir tavi instinkti. Guļot, tavs loceklis ir “aktīvs” aptuveni 9 reizes naktī, bet tu to nemaz nenojaut.

Avots:  oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kads sakars ar manu “draudziņu” , ja es neesmu ne apgraizīts, ne zilais valis?

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kāds sakars izmēram ar svaru?!

  • <cite class="fn">kurjau vairs</cite>

    laikam nav par ko rakstit

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Kādi plāni uz Valentīndienu? Vai esi jau dabūjis kādu, kura vismaz minetu uztaisīs par pavītušu rožu buķeti?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! Satiec savu Sapņu Otro Pusīti jau pirms Valentīndienas! Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment