7. septembra dienas horoskops – pārsteigsi pats sevi!

AUNS Tava iztēle kļūst arvien spilgtāka, bet tas var novest pie pretēja rezultāta. Ieteicams domāt par loģiskākām lietām, nevis kavēties tur, kur nav nekā maināma.

VĒRSIS Cilvēki šodien lauzīs tev dotos solījumus. Esi mazliet par daudz sacerējies – no visiem nav iespējams dabūt tik daudz, cik tev varbūt šķiet.

DVĪŅI Laiks iedarbināt savu intuīciju – papildus iedarbinot to kopā ar savu šarmu, vari gūt panākumus. Nebēdājies par to, kas nesanāk, mēģini ko citu!

VĒZIS Tavas dabīgās emocijas runās arvien skaļāk un skaļāk. Beidzot tiks dotas atbildes uz tev sasāpējušiem jautājumiem – varēsi mazliet ielūkoties nākotnē.

LAUVA Pārāk daudz sapņosi un prātosi dienas pirmajā pusē. Enerģijas līmenis nebūs pārāk augsts, tādēļ daudz lietu būs neskaidras. Atstāj visu pagaidām tādu, kāds tas ir.

JAUNAVA Rīta pusē neuzsāc neko jaunu, tas draud izgāzties. Būs pārāk maz enerģijas un entuziasma, tādēļ šķitīs, ka jāsāk padoties, tomēr, nē – tā nu gan nedari!

SVARI Šodien nav ieteicams atpūsties – labāk visu dienu pavadīt nepārtrauktā darbībā. Brīvajos laikos nāks prātā nesakarīgas domas, un to tev šobrīd nevajag.

SKORPIONS Šodien vislabāk jutīsies vienatnē. Ja gribēsi uzsākt ko jaunu, izvēlies tam dienas otro pusi. Neļauj skauģiem ietekmēt savas darbības.

STRĒLNIEKS Kontakts ar līdzīgi domājošajiem šodien būs ļoti svarīgs. Tev šodien uzradīsies brīvs laiks, kad pastrādāt pie nākotnes plāniem – izmanto to!

MEŽĀZIS Laba diena maziem ceļojumiem, komunikācijai un jaunas informācijas meklējumiem. Aiz slinkuma nesāc ēst – tas ies labumā.

ŪDENSVĪRS Biznesa lietas labāk risini dienas otrajā pusē. No rīta prāts klīdīs pa pilnīgiem mākoņiem – to brīdi labāk veltīt romantikai.

ZIVIS Šodien būsi ļoti noguris, un reti kas tevi varēs iepriecināt. Nevajag pretoties saviem instinktiem: paguli ilgāk, izmanto laiku tā, kā tev pašam labpatīkas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment