8. augusta dienas horoskops – esi pārliecināts par sevi!

1

AUNS Šodien būs nepietiekamas koncentrēšanās spējas. Būsi pārāk emocionāls, kas tev ir ļoti neierasti. Citiem par saviem nodomiem labāk ir nestāstīt.

2

VĒRSIS Tava nākotne sāks šķist spožāka, nekā iepriekš esi domājis. Nebūsi tik ļoti organizēts un laicīgs kā parasti, centies izvairīties no pārāk lielas naudas tērēšanas.

3

DVĪŅI Šodienas notikumi tevi ietekmēs ļoti emocionāli, kas arī novedīs pie krasām garastāvokļa maiņām. Būs grūti sataupīt naudu, ja neredzēsi īsti tam jēgu.

4

VĒZIS Laba diena, lai kontaktētos ar cilvēkiem no ārzemēm. Ļoti aktīvi gribēsi darboties mākslas jomās, it īpaši mūzikā – tad tam arī velti savu laiku!

5

LAUVA Pārāk liels jūtīgums neļaus līdz galam izdarīt plānoto. Daudz mainīsi savas domas, nevarot nonākt pie galējā lēmuma. Labāk jau ir pacensties kaut ko beidzot izlemt.

6

JAUNAVA Šodien pats neko negribēsi izdomāt, tikai paļauties uz sava partnera domām un nostāju. Gribēsi piekasīties detaļām, bet tam nu gan labāk savu laiku ir neizniekot.

7

SVARI Nāksies sadzīvot ar citu cilvēku mainīgajām domām un mainīgo attieksmi. Tomēr tev jāsaprot, ka visi nav tādi kā tu, un ir jāpieņem atšķirības!

8

SKOPRIONS Ja nav bijis laika padomāt par atvaļinājumu, tad izdari to tagad. Šodien labi plānosies, visu varēsi kārtīgi izdomāt – tikai jāsaņemas!

9

STRĒLNIEKS Šodienā būs daudz laba, tomēr ne viss būs pakļauts tavām vēlmēm un iegribām. Mīļotais cilvēks šodien, iespējams, sagādās vilšanos.

10

MEŽĀZIS Saņemsi piedāvājumu, kuru īsti nevarēsi pieņemt, bet tajā pašā laikā grūti būs arī atteikties. Ja šodien ir jāstrādā, nemaz to nejutīsi, jo viss ies kā no rokas.

11

ŪDENSVĪRS Nevajag naudu mētāt pa labi, pa kreisi. Labāk ir nostādīt mērķi, kam tu to taupīsi, un uz priekšu. Cilvēki šodien pret tevi nebūs pārāk laipni, tā kā audzē mugurkaulu!

12

ZIVIS Vajadzētu paskatīties uz kādu citu cilvēku kā piemēru. Ja kaut kas neizdodas, tad problēma ir saknē, nevis tajā, kas notiek tagad, tādēļ ir vērts par to visu padomāt dziļāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment