8. janvāra dienas horoskops – nenāks par sliktu aizdomāties!

1

AUNS Ievērojami uzlabosies tava dzīves kvalitāte. Ļoti lietderīgi ir pavadīt laiku pie dabas – tev jāuzsūc pozitīvā enerģija.

2

VĒRSIS Mierīga, harmoniska diena, ja vien pats neizdomāsi to tādu neatstāt. Neesi šodien viens – pavadi laiku ar mīļākajiem cilvēkiem.

3

DVĪŅI Darba ceļojumi un profesionālas aktivitātes atnesīs labus rezultātus. No jauna vari sākt tikai kārtīgi, sīki, smalki izplānotas lietas.

4

VĒZIS Tu nedrīksti pieļaut, ka šodien emocijas izies no sliedēm. Negatīvas eksplozijas – tas tev nav vajadzīgs. Esi tur, kur vari rast mieru.

5

LAUVA Diena ideāla jebkādām aktivitātēm. Būs problēmas attiecībās ar mīļotajiem cilvēkiem – centies saprast un pieņemt viņu emocijas.

6

JAUNAVA Spēsi tikt galā ar jebkuru uzdevumu. Prasi pēc palīdzības, ja tā ir nepieciešama. Laba diena pārmaiņām.

7

SVARI Šodien nav nepieciešams visu plānot. Tik un tā pēc plāna viss neies. Rūpējies par sevi, par savu veselību. Vakarā noderīga būs meditācija.

Lasi vēl: Melnās tējas plusi un mīnusi. Kā tā ietekmē gremošanu?

8

SKORPIONS Izvairies no konfliktiem un kompānijas, kurās var izraisīties strīdu situācijas. Nepieņem impulsīvus lēmumus, nerīkojies ātri.

9

STRĒLNIEKS Esi gatavs iestāties par saviem dzīves principiem un uztveri. Neej tālu prom no mājām, tur vajadzēs tavu palīdzību.

10

MEŽĀZIS Domā par nākotni – ne pārāk tālu, tikai divas, trīs dienas uz priekšu. Finansiālas problēmas, zaudējumi. Atgūsies, ja sportosi.

11

ŪDENSVĪRS Lieliska diena, lai atjaunotu kārtību mājās. Ieslīgsti pašanalīzē, padomā par savām prioritātēm. Nemētājies ar naudu!

12

ZIVIS Diena radošumam un pārmaiņām. Ja kaut kas ilgi neliek mieru, izrunājies par to ar tuvāko. Pie sevis neturi, tas grauž tevi no iekšienes.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment