8. janvāra dienas horoskops – padosies praktiski viss!

1

AUNS Šodiena ir brīnišķīgs laiks ļaut vaļu kreatīvām aktivitātēm. Būs iespēja parādīt citiem, uz ko Tu esi spējīgs, kad neviens to nebūs gaidījis.

2

VĒRSIS Diena jauniem kontaktiem darbā. Sakārto mājās visu, kas vien ir kārtojams. Pārmaiņas no Tevis paņems vairāk nekā būsi domājis.

3

DVĪŅI Laba diena, lai spēlētos, flirtētu un dibinātu jaunus kontaktus. Būs iespēja dažas lietas pamainīt. Uzradīsies kaut kas negaidīts!

4

VĒZIS Dari visu, kas liek izbēgt no rutīnas un uzlabot garastāvokli. Nāksies ieplānot kaut ko, ko negaidīji. Ja dodies iepirkties- tad īstā diena!

5

LAUVA Izrādi savu māksliniecisko talantu! Dari lietas, ko iepriekš vienmēr esi vēlējies izdarīt. Pamainīt savu ārējo tēlu arī nekaitētu!

6

JAUNAVA Šī diena domāta tam, lai pozitīvi uzlādētu sevi un radītu labu pirmo iespaidu. Darbošanās vienam uzlabos pašvērtējumu!

7

SVARI Laba diena, lai meklētu jaunus draugus un veidotu jaunus kontaktus. Ideāli padosies organizēšana un mārketings- lai veicas!

8

SKORPIONS Būs iespēja uzstādīt jaunus mērķus- tikai nešaubies par savām spējām. Vienīgais- enerģiju nāksies meklēt pa stūru stūriem.

9

STRĒLNIEKS Šodienas iedvesma un optimisms (kaut vai cerība) ļaus piepildīt sen kāroto. Ja tas, ko dari, nesniedz prieku, maini kaut ko.

10

MEŽĀZIS Uz problēmām raugies no citas puses. Atrodi jautro un aizraujošo pusi visam, kas notiek. Nopietni domā par nākamo nedēļu!

11

ŪDENSVĪRS Šodien garantēti panākumi mīlestībā, radošajās sfērās un mācībās. Bet katrai problēmai nāksies pielīdzināt citu pieeju.

12

ZIVIS Nāksies ieviest pozitīvas pārmaiņas rutīnas pārņemtajā ikdienā. Paskaties pagātnē un varbūt centies tur parakāties- atradīsi ko sen aizmirstu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment