8. oktobra dienas horoskops – paļaujies uz likteni!

AUNS Šodiena tev atnesīs vilšanos, un tu tur neko nevarēsi padarīt. Ja ir kāds noslēpums, ko sen gribējis esi atklāt, ir pienācis laiks to darīt.

VĒRSIS Šodien centies kontrolēt savas emocijas. Vakariņas centies ieturēt nesteidzīgi, patīkamā gaisotnē un patīkamā kompānijā – tas atvērs vēl neredzētus vārtus.

DVĪŅI Jutīsi milzīgu atbalstu no draugiem – tieši tas, kas bija vajadzīgs. Padomā, vai tas, ko šodien saņemsi, ir tas, ko patiešām esi pelnījis.

VĒZIS Būsi ļoti sapņains, būs jātiek galā ar daudz agrāk nesaprastām lietām. Vislabāk ir būt prom no ierastās vides un atpūsties no uzkrātā stresa.

LAUVA Šodien kļūsi emocionāli mazliet bagātāks. Vēlama savas apkārtējās vides sakopšana, jo tas, kas būs apkārt, atspoguļoties arī uz to, kas notiks galvā.

JAUNAVA Vēlams apmeklēt kultūras pasākumus – to nožēlot nenāksies. Daudz pozitīvo emociju, kas dos iedvesmu turpmākajam darbam.

SVARI Saņemsi labas ziņas, kas izmainīs to, kā skatīsies uz ikdienu. Ir vērts interesēties par saviem draugiem, citādāk var izjukt spēcīga draudzība.

SKORPIONS Tev šodien būs diezgan rupja un agresīva izturēšanās – to ir jācenšas pievaldīt. Ideālais scenārijs nepastāv, tādēļ vienkārši dari.

STRĒLNIEKS Iesaistīsies garā, intelektuālā diskusijā. Nevarēsi nedomāt par kādu cilvēku – varbūt ir vērts sākt viņam pievērst uzmanību?

MEŽĀZIS Nevajag pļāpāt apkārt to, kas tiek pateikts tikai tev. Iespējams, ka tu tiksi uzskatīts par otro variantu, tādēļ padomā, vai tas tev ir vajadzīgs.

ŪDENSVĪRS Liksies, ka esi pilnīgi atvienots no realitātes. Varbūt tas pat ir labi, jo tu netiktu galā ar to, kas tagad apkārt notiek. Tikai neaizmirsti par to, ko citiem esi solījis!

ZIVIS Ļoti komfortabla atmosfēra un svarīgas sarunas. Varēsi izrādīties citiem par to, kas tavā dzīvē atkal ir mainījies – tikai necenties to mest acīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment