8. septembra dienas horoskops – viss ar laiku pāriet!

1

AUNS Tava nebeidzamā prātošana nebūs laba biznesa atmosfērai. Ir ieteicams laiku pavadīt vienatnē, mazliet attīstīt savas radošās izpausmes.

2

VĒRSIS Šodien nekur nedrīksti steigties (un pašam jau nemaz arī negribēsies). Pabaudi laiku vienatnē, pastaigājies, paklausies mierīgu mūziku – uzlabo savu iekšējo “es”.

3

DVĪŅI Šodien beidzot saņemsi motivāciju darboties. Parūpējies par to, ka savu enerģiju iztērē lietās, kas ir to vērtas. Šodien tev būs ļoti laba disciplīna.

4

VĒZIS Nāksies ieklausīties draugu domās un viedoklī – tikai nav teikts, ka tas viss jāņem par pilnu. Šodiena ir labākais laiks radošam darbam un atpūtai.

5

LAUVA Būs vairākas idejas, kā tikt galā ar radušos situāciju, bet grūtības sāksies tad, kad būs jāizvēlas, kuru no visām idejām attīstīt.

6

JAUNAVA Šodien ar visu jātiek galā pašam. Jo vairāk centīsies kādu pārliecināt par savu taisnību, jo mazāk tev ticēs. Nevajag pieķerties jauniem darījumiem.

7

SVARI Šodien gribēsies strīdēties un parādīt visiem, kas tu esi. Tomēr labāk ir piebremzēt, jo pamatīgi vari sabojāt attiecības ar kādu sev tuvu cilvēku.

8

SKORPIONS Ir kaut kas, kam jau esi strikti pievērsies, bet šodien nāks labāks piedāvājums. Izvērtē visus “par” un “pret” – un tikai tad pieņem gala lēmumu.

9

STRĒLNIEKS Šodien kāds cilvēks gribēs atgriezties tavā dzīvē. Sākumā tev ir kārtīgi jāapdomājas, vai ir vērts viņu tur laist.

10

MEŽĀZIS Vairāk iegūsi, ja laiku pavadīsi vienatnē. Nestrīdies ar saviem mājiniekiem pat, ja ir lietas, par kurām neesat vienisprātis. Šodien vajag saticību.

11

ŪDENSVĪRS Šodien tev ir jādara tikai tas, ko pats izbaudi un ar kā palīdzību vari atpūsties. Labs laiks, lai filozofētu par dzīvi.

12

ZIVIS Kāds, kam vienmēr esi uzticējies, šodien tevi pamatīgi pievils. Nāksies rediģēt savu patieso draugu sarakstu, pie kā maiņas vien pats esi vainīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment