9. aprīļa dienas horoskops – necenties nevienam izpatikt!

1

AUNS Neuzliec citiem tik daudz pienākumu- pašam arī ir jāsāk kaut kas darīt. Ja nevari pie sevis noturēt cilvēku, tad tev tas nav jādara ar varu!

2

VĒRSIS Palaid vaļā to, ko vairs nespēj turēt savā galvā. Laba diena jauniem sākumiem. Vairāk nodarbini prātu ar saviem hobijiem un sevis pilnveidošanu.

3

DVĪŅI Tev ir jārīkojas tā, kā vēlies pats. Nevajag klausīties citos vai darīt tā, lai citi ar tevi lepotos. Jo vairāk klausīsi savai sirdsbalsij, jo laimīgāks ar laiku kļūsi.

4

VĒZIS Vari šodien ievēlēties vienu vēlēšanos, jo tā noteikti piepildīsies. Neļauj sliktām attiecībām sevi gremdēt, tev šobrīd ir vajadzīgi spārni, kas ļaus plūst pa dzīvi.

5

LAUVA Negaidi sliktāko no dienas, centies domāt pozitīvi, lai arī cik ļoti negribētos. Citi cilvēki tavā vietā nevar izlemt, tādēļ šodien centies parunāt pats ar sevi.

6

JAUNAVA Centies sevi iepriecināt, jo šodien tev tas būs svarīgi. Ja mazliet māc skumjas, tad zini, pie kuriem cilvēkiem rast mierinājumu. Domā līdzi par savu veselību.

7

SVARI Nevajag mīļotos atstāt novārtā, un tāpat vajag domāt pašam par sevi. Spontānas rīcības šodien var izjaukt attiecības, tādēļ noteikti padomā, pirms dari.

8

SKORPIONS Negribēsi neko, kas tiks nolikts priekšā. Šodien tevī ir cīņas spars, kas palīdzēs daudz sasniegt. Nedomā, ka tev neizdosies, jo domām šodien liels spēks.

9

STRĒLNIEKS Uzmanies no nelabvēļiem. Tev jāatrodas labā draugu kompānijā, kuri varēs pateikt savas domas par taviem lēmumiem. Esi tikai tur, kur pats vēlies būt.

10

MEŽĀZIS Liksies, ka visu nepaspēsi laikā, bet tādēļ iepriekš vajag padomāt, ko vari paspēt izdarīt. Galvenais ir mēģināt darīt pat tad, ja arī šķiet, ka viss vienmēr izjūk.

11

ŪDENSVĪRS Ja padosies, tad kādu laiku nāksies dzīvot ar diezgan nepatīkamu sajūtu. Labāk ir izdarīt visu, lai nekas uz sirdsapziņas nepaliek.

12

ZIVIS Nepārproti un neņem visu tik ļoti pie sirds. Cilvēki nav tik ļauni, kā tev varbūt šķiet. Pārvari sevi un centies izpalīdzēt, kad vien tas ir iespējams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment