9.aprīļa dienas horoskops – neparedzēti pagriezieni!

1

AUNS Satriecoša diena tam, lai dibinātu jaunus kontaktus. Būsi magnētisks un pašpārliecināts – tas piesaistīs pretējo dzimumu.

2

VĒRSIS Liela nauda! Dziļa saruna ar tuvinieku var atrisināt Tavas problēmas. Klēpī iekritīs iespēja, ko vienmēr esi gaidījis!

3

DVĪŅI Gribēsies filozofiski spriest par mīlas lietām. Izrunājies ar kādu citu, ne savu partneri. Tev vajadzīga istaba, lai izplestu spārnus.

4

VĒZIS Vārīsies šodien pozitīvismā. Laba diena, lai atsāktu treniņus. Lieliska enerģija, kas ļaus paveikt daudz ko no plānotā.

5

LAUVA Brīva vai nē, bet šodien valdīs flirta gaisotne. Izmanto izdevības, iepazīsties ar jauniem cilvēkiem un aizmirsti par drāmu!

6

JAUNAVA Būsi noskaņota diezgan sentimentāli – apcerēsi visādus pagātnes notikumus. Sagādā pārsteigumu mīļotajiem cilvēkiem.

7

SVARI Pozitīvās emocijas šodien nezinās nekādas robežas. Un nekas negatīvs to neizbojās. Domā šodien par sevi – vienu dienu jau var.

8

SKORPIONS Visa sistēma strādās! Šodien ir viena no tām dienām, kad viss notiks labāk nekā plānots. Bet atceries, ka tā nav tikai veiksme!

9

STRĒLNIEKS Šodien centies nebūt kautrīgs. Izvēlies izkāpt no labi zināmās komforta zonas. Staigā visu dienu ar plaši atvērtām acīm.

10

MEŽĀZIS Spēsi tikt pāri kādam emocionālam pārdzīvojumam. Diena, kad blakus stāvēs viss labais, un reizē arī tas viss Tevi sargās.

11

ŪDENSVĪRS Nekas Tevi vairs neapturēs. Sociālā dzīve uguņos! Ideāla diena kārtīgai atpūtai un varbūt pat neaizmirstamai ballītei.

12

ZIVIS Organizē! Tev viss šodien jāsaliek pa vietām, lai nav jucekļa. Iespējama labākas vietas ieņemšana pilnīgi jebkādā dzīves sfērā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment