9. augusta dienas horoskops – izvēlies labāko!

1

AUNS Ja spēsi šodien cirst pretī, būs laba diena. Nāksies paspīdēt ar savām zināšanām. Liksies, ka neturi nevienam līdzi, bet nebūs nemaz tik traki!

2

VĒRSIS Diena atnesīs negatīvas vēsmas. Ieliktās pūles neatnesīs vēlamos rezultātus. Mēģini ļoti daudz nekomunicēt ar draugiem – iespējami strīdi.

3

DVĪŅI Mīlas dzīvē būs kādi klupšanas akmeņi. Centies tiem pārkāpt pāri. Sāksi atklāt sava partnera patiesos nodomus – tev jāzina, vai esi ar tiem mierā.

4

VĒZIS Būs grūti šodien domāt ar sirdi. Būsi spējīgs dot mazāk, nekā citi prasīs. Negaidītas problēmas atrisināt būs grūti.

5

LAUVA Nerīkojies uzreiz, kā redzi, kas notiek – tas neattiecas tikai uz tevi. Jaunas idejas nemētā pa gaisu, viss nebūs tik zeltaini, kā būsi iedomājies.

6

JAUNAVA Jauna romantika aizraušanās šodien būs tieši laikā. Sapņi arī kaut ko nozīmē, tādēļ centies šodien tajos ieklausīties.

7

SVARI Šodien visur sekos mūzika – tikai neklausies neko skumīgu – sabojāsi sev garīgo. Vakaru pavadi mierīgā gaisotnē.

8

SKORPIONS Nedomā par savām problēmām – sākumā izvērtē labās puses un tikai tad pievērsies misēkļiem. Viss var izdoties, ja cenšas.

9

STRĒLNIEKS Praktiski viss Tevi kaitinās – bet centies saprast, ka tā nav citu, bet gan Tava vaina. Nomierinies un ļoti dziļi ieelpo.

10

MEŽĀZIS Nepiekrīti no rīta tam, ko nezini, vai vakarā vēl vēlēsies. Neizjauc šodien ne savus, ne citu plānus – visu tā mierīgi.

11

ŪDENSVĪRS Viss Tev nevar padoties – pieņem kritiku un maini to, ko ir vajadzīgs mainīt. Nekaiti cilvēkus ar savu raksturu.

12

ZIVIS Tev jāizšķiras starp to, ko vēlies un to, kas šķiet vajadzīgs. Ja nevari izlemt, prasi padomu draugiem. Neesi pārāk paškritisks.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment