9. maija dienas horoskops – saņem sevi rokās!

1

AUNS Šodien būsi neierasti emocionāls. Būs grūti sakārtot savas domas un organizēt notikumus. Centies šodien pastāvēt malā.

2

VĒRSIS Centies šodien visu nepārspīlēt. Tava augošā pašapziņa radīs kādas nesaskaņas, tādēļ domā, pirms runā. Neiesaisties konfliktos.

3

DVĪŅI Tu sapratīsi, ka neesi nemaz tik brīvs, kā tev ir šķitis. Atklāsies tuvu cilvēku jaunas šķautnes, kas mazliet sagrozīs attiecības.

4

VĒZIS Šodien tava loģiskā domāšana sitīs augstu vilni. Atceries tikai to, ka tev ir taisnība. Nav jēgas strīdēties, paturi visu pie sevis.

5

LAUVA Būs jārūpējas par sev tuviem cilvēkiem, tādēļ šo dienu neieplāno tikai sev. Vakarā nodarbojies ar sportiskām izklaidēm.

6

JAUNAVA Jauni, negaidīti pavērsieni sadzīvē. Kaut kas ļoti sāk mainīties un būs jādomā, kā no jauna iekārtot savu dzīvi.

7

SVARI Ideāls laiks, lai to pavadītu kopā ar saviem mīļotajiem un ģimeni. Atceries par solīto, citādāk sanāks sabojāt labas attiecības.

8

SKORPIONS Liksies, ka visa kā ir par daudz un gribēsies visu nomest no saviem pleciem. Paņem atpūtas dienu un nelien ārā no savas migas!

9

STRĒLNIEKS Nostādītie mērķi šodien tiks izpildīti. Jutīsi, ka tev būs spēku pieplūdums, kuru šodien vajag izlietot. Veidosies jaukas atmiņas.

10

MEŽĀZIS Būs jāatpūšas no ierastajiem darbiem. Nepiepildīti sapņi šodien piepildīsies. Pašam lieli pūliņi nemaz nebūs jāpieliek.

11

ŪDENSVĪRS Neņem citu cilvēku garastāvokli pie sirds. Un neļauj šodien citiem sevi vadīt. Pasmaidīs liela veiksme, bet būs grūti koncentrēties.

12

ZIVIS Esi uzmanīgs: tavas idejas, kā ir pareizi dzīvot, atšķiras no citu uzskatiem, tāpēc neuzspied šodien nevienam savu personīgo viedokli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment