9 pretīgas pazīmes, ka jūsu attiecības ir sasniegušas augstāko komforta līmeni. Ja spēj #4, esi īsts vīrietis

 

2. Jums nav problēmu “palaist gāzi” vienam otram klātbūtnē

Tas ir dabiski, tas notiek – pierodiet pie tā! Meitenes parasti izliekas, ka viņas tādas lietas nekad nedara, taču tā, protams, nav taisnība. Attiecību sākumā jūs abi centīsieties noslēpt šo savu ķermeņa funkciju, bet, ja kādā brīdī pārstāsiet no tā kaunēties, tā ir pazīme, ka attiecības ir izdevušās.

3. Jūs mierīgi varat runāt par kakāšanu

Tas nav kaut kas, ko parasti apspriež pirmajā randiņā, taču, kad esat apraduši viens ar otru, tas vairs nesagādā nekādas problēmas. Ja tavs partneris kādreiz sūdzas tev par to, cik ļoti viņam vai viņai vajag “nolikt kluci”, tā ir zīme, ka jūsu attiecības sasniegušas augstāko komforta līmeni.

4. Mēnešreizes nav tēma, no kuras jūs izvairāties

Mēnešreizes ietekmē meitenes dzīvi, un, ja esi ar viņu kopā, tās ietekmēs arī tavējo. Tāpēc ir tikai normāli par to runāt. Ja spēj runāt par mēnešreizēm, negribot nolēkt no klints, tu esi īsts vīrietis.

5. Jūs čurājat, atstājot tualetes durvis plati vaļā

Ja jūs spējat vienaldzīgi noskatīties, kā otrā pusīte kārto savas darīšanas uz poda – jūs esat uz pareizā ceļa.

6. Jūs čurājat dušā arī tad, ja mazgājaties kopā

Ja ļaujat viens otram to darīt, neraucot degunu – tā ir īsta mīlestība.

7. Jums ir jauns hobijs – izspiest vienam otra pumpas un pinnes

Ja tavs partneris piedāvā tev izspiest kādu pumpu vai pinni uz tava ķermeņa – uzskati to par komplimentu. Pāri, kas jūtas patiesi komfortabli kopā, gūst savādu baudu, spiežot viens otra pinnes.

Lasi vēl: Psihiatri apstiprina, ka šie 7 ieradumi garantē lieliskas attiecības ar mīļoto cilvēku!

8. Pieņemšanās svarā nav nekas īpašs

Attiecību sākumā puiši vada dienas, ēdot proteīnu un svīstot trenažieru zālē, kamēr meitenes pārtiek no trušu barības un apmeklē jogas nodarbības, lai tikai saglabātu ideālu ķermeņa formu. Bet, kad attiecībās sākat justies komfortabli, jūs kļūsiet arī slinkāki. Taču, ja tavs partneris ir pieņēmies svarā par pāris kilogramiem, bet tu viņu joprojām mīli tikpat stipri un pat nepievērs uzmanību tam, tā ir laba zīme.

9. Par spīti tam visam, tu joprojām uzskati savu otro pusīti par seksīgu

Tas, ka esat sasnieguši augstāko komforta līmeni attiecībās, nenozīmē tikai to, ka esat iemācījušies paciest viens otra pretīgumu. Tas nozīmē arī to, ka, neskatoties uz šīm preteklībām, jūs viens otram joprojām šķietat nenormāli pievilcīgi.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment