Laimīgais 10 bērnu tēvs Īlons Masks nosauca vienīgo iemeslu, kāpēc viņš var pārtraukt bērnu radīšanu

Grūti atrast mediju jomā aktīvāku miljardieri par Īlonu Masku, par kuru ziņas parādās biedējoši bieži. Var tikai brīnīties, kā viņš visu pagūst izdarīt, un kuros brīžos viņš atpūšas.

Šodien pastāstīsim vairāk par to, ar ko pēdējā laikā nodarbojas viens no planētas bagātākajiem cilvēkiem. Un ar kādiem strīdīgiem izteikumiem viņš jau ir paguvis atzīmēties.

Īlons Masks: jaunumi

Šā gada aprīlī Īlons Masks atzīmējās ar jauna uzņēmuma izveidi, kas strādātu mākslīgā intelekta jomā. Redzot OpenAI laboratorijas panākumus, kas radīja jau sensacionālo ChatGPT, amerikāņu miljardieris nolēma neatpalikt un radīt konkurenci.

Un jau aprīļa beigās Īlons vēroja savas raķetes palaišanu. Sākumā viss bija kārtībā, Starship veiksmīgi pacēlās no zemes un ieguva augstumu. Tomēr vēlāk notika kļūme, raķete sāka griezties gaisā, kādēļ tika nolemts uzspridzināt Starship 39 kilometru augstumā. Tas notika jau ceturtajā lidojuma minūtē. Un, lai gan Īlons Masks visiem apliecināja, ka pēc pāris mēnešiem notiks otrā (un veiksmīgāka) palaišana, joprojām ir grūti tam noticēt.

Dīvaina ideja šķiet arī Īlona Maska Twitter iegāde. Atgādinām, ka šis pirkums izmaksāja 44 miljardus dolāru. Bet Īlona Maska neto vērtība ir 33,5 miljardi USD. Lai gan šodien, pēc ekspertu domām, Twitter vērtība ir tikai 33% no iepriekš minētās summas.

Situācija privātajā dzīvē

51 gadu vecais uzņēmējs žurnālistiem ir interesants arī viņa nemierīgās personīgās dzīves dēļ. Kā nekā Īlonam Maskam ir 10 bērni no trim dažādām sievietēm. Un miljardieris neplāno pie tā apstāties.

Lasi arī: Neiedomājami, ko trīs kafijas krūzes dienā nodara mūsu organismam! Tas ir jāzina visiem!

Tiesa, Masks nepieder pie tiem cilvēkiem, kuri ir gatavi atstāt visu savu īpašumu bērniem. Īlons ir pārliecināts, ka viņa uzņēmumu akciju automātiska nodošana meitām un dēliem ir muļķīga doma. Galu galā ne katrs bērns ir ieinteresēts vadīt visu uzņēmumu, ne visiem ir atbilstošas ​​spējas. Tāpēc vēl nav skaidrs, kas notiks ar Maska impēriju nākotnē.

Runājot par mantinieku skaitu, Īlons ir pārliecināts, ka viņam turpinās būt bērni, kamēr viņš uzskatīs sevi par labu tēvu katrai savai atvasei.

“Kamēr tu lieliski tiec galā ar tēva lomu, kāpēc gan lai neradītu vairāk bērnu?” – neizpratnē ir miljardieris.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment