Es devos pie 46 gadus vecas sievietes uz tēju. Kad redzēju, kā viņa dzīvo, es uzreiz metos bēgt

Mans draugs Sergejs, kurš pēc šķiršanās no sievas jau piecus gadus dzīvo viens, man pastāstīja šo stāstu. Tagad viņam ir 48 gadi, un viņš aktīvi meklē dzīves partneri. Viņš ir ticies ar vairākām sievietēm, bet neviena no viņām neattaisnoja visas viņa cerības.

Pirms aptuveni diviem gadiem viņš internetā iepazinās ar Larisu, divus gadus jaunāku sievieti. Viņi vairākkārt devās uz restorāniem, apmeklēja kinoteātrus un vienkārši pastaigājās pa pilsētas ielām. Taču viņu attiecības palika tikai draudzīgas.

Larisa izskatījās lieliski – ja jūs viņu nepazītu, varētu domāt, ka viņai ir ap četrdesmit. Viņai vienmēr bija lielisks grims, stilīgi mati un skaistas drēbes.

Sergeju apbūra viņas izskats, bet viņš neuzdrošinājās viņu noskūpstīt, baidoties pārkāpt viņas izsmalcināto pieticību. Tomēr pēc mēneša pazīšanās viņa uzaicināja viņu uz tēju. Sergejs sagatavojās: izgludināja drēbes, nopirka rozes, vīnu un saldumus un ieradās pie viņas ciemos.

 

 

Ierodoties pie viņas, Larisa nekavējoties viņu ielaida savās mājas. Viņa bija vēl šarmantāka nekā parasti. Apmainījusies ar komplimentiem un dāvanām, Larisa nolēma parādīt viņam savu dzīvokli.

Viņa dzīvoja trīs istabu dzīvoklī ar veselu “zoodārzu”: kaķiem, kāmjiem, lielu zirnekli, šinšillu, suni un pat jenotu. Dzīvnieki pret viņu izturējās ar neuzticību, īpaši suns, kuru Larisa bija spiesta ņemt rokās.

 

Sergejs jutās neērti un domāja doties prom, bet beigās tomēr Larisa pierunāja viņu palikt. Larisa pagatavoja vakariņas, taču nepatīkamā smaka, kas nāca no paplātēm, lika Sergejam zaudēt apetīti. Lielāko daļu vakara viņa runāja par saviem mājdzīvniekiem.

Tad Sergejs pamanīja, ka pret viņu rāpo milzīgs tarantuls. Nobijies, jo viņš jau kopš bērnības baidījās no zirnekļiem, viņš nolēma, ka ir pienācis laiks doties prom.

 

Viņš teica Larisai, ka viņam jādodas atpakaļ, un ātri pameta dzīvokli. Pēc šī incidenta viņš vairs nevēlējās ar viņu sazināties.

 

Kā jūs rīkotos Sergeja vietā…? Rakstiet komentāros!

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment