Ledusskapis ir neaizstājama 21. gadsimta virtuves ierīce. Bet, ja ledusskapī rodas nepatīkama smaka, jums gribas visu izmest no ledusskapja.
Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim, kā viegli un ātri noņemt smaku no ledusskapja, nekaitējot veselībai un neizmetot labus produktus.
Ir svarīgi atcerēties: jebkurš ledusskapis jātīra vismaz divas reizes gadā.
Pēc tam tas ir jāizvēdina un jāizžāvē. Pēc tam ielieciet kādu no adsorbentiem (pēc jūsu izvēles).
Tie var būt šādi:
Novecojušas rupjmaizes garoziņa (ja smaka ir noturīga, sagrieziet šķēlēs pusi maizes klaipa un izklājiet to pa visu ledusskapi).
Svaigu kartupeļu šķēles (ieteicams katru dienu sagriezt svaigas, piemēram, pārgriezt kartupeli uz pusēm un ievietot ledusskapī).
Ābolu pusītes (jārīkojas tāpat kā ar kartupeļiem).
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Kartupeļi galvenajā lomā: 6 vienkāršas un gardas receptes
- Likumsargs lūdz autovadītāju atvērt motora pārsegu: kāpēc vairums šoferu pieļauj milzu kļūdu šajā situācijā
- Man nācās pateikt draudzenei, ka vīrs mani nelaiž ar viņu tikties: bet viss nebija tik vienkārši
- Pie manis uz Ventspili atbrauca draugs no Marokas un viņam ļoti nepatika 8 lietas ko latvieši atļaujas darīt: stāstu ko
- Uz konta ienāca nauda no nepazīstama sūtītāja – kā pareizi rīkoties
- Ražu sagaidīsiet jau pēc mēneša: zemeņu audzētāja dalās pieredzē – kā izaudzēt ogas mājās, uz palodzes








