Tu šos pārtikas produktus esi sildījis mikroviļņu krāsnī, bet uzzini, kādēļ to nevajadzētu darīt!
Cilvēki ir tādas būtnes, kuras pēc iespējas vairāk centīsies izmantot kādas iespējas, kuras spēj ietaupīt laiku un nepatērēt pārāk daudz savas enerģijas, bet šiem produktiem tomēr vajadzētu veltīt pāris minūtes, lai dabīgi tos uzsildītu.
Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- “Vai tik šis nav tas ļaunais?”: latviešu biologs skaidro, kā atpazīt “spāņus” no citiem gliemežiem un nenodarīt skādi vietējai mikrofloraiby Laura Andersone
- “Man ir 20 gadu pieredze!”: dārza influenceris Dāvids pastāsta, kā aprēķināt, cik daudz tomātu stādiem jāapgriež lapasby Laura Andersone
- Nolēmām uz pāris dienām aizbraukt uz Liepāju pie brāļa, bet viņa sieva mums izrakstīja rēķinu par ēšanu un dzīvošanuby Rinalds Bergmanis