Jebkurš otrais ēdiens būs labāks tikai tad, ja tas būs aromatizēts ar mērci. Lielveikalos ir milzīgs šādu mērču klāsts, bet kāpēc tās pirkt, ja var pagatavot dabīgu mērci mājās.
Marinara jeb tomātu mērce makaroniem ir klasiska mērce, ko bieži pasniedz restorānos. Jūs varat to pagatavot mājās.
Sastāvdaļas
750 g tomāti
Tevi arī varētu interesēt
1 sīpols
4 ķiploka daiviņas
0,5 glāze baziliks
0,5 glāze sarkanais sausvīns (vai granātābolu sula)
1 ēdamkarote olīveļļa
1-2 tējkarotes balzamiko etiķis
0,5 tējkarote sāls
0,5 tējkarote malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Marmora olas – kā izveidot šedevru no dabīgām sastāvdaļāmby Anete Vītola
- Ko nozīmē mazā zivtiņa uz automašīnas aizmugures — izskaidrojam tās patieso nozīmiby Rinalds Bergmanis
- Ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt 19.aprīlī, Klusajā sestdienā, lai neveiksmes jūs nevajātu arī pēc Lieldienāmby Sandra Ločmele