Marinara – tomātu mērce pie pastas

Jebkurš otrais ēdiens būs labāks tikai tad, ja tas būs aromatizēts ar mērci. Lielveikalos ir milzīgs šādu mērču klāsts, bet kāpēc tās pirkt, ja var pagatavot dabīgu mērci mājās.

Marinara jeb tomātu mērce makaroniem ir klasiska mērce, ko bieži pasniedz restorānos. Jūs varat to pagatavot mājās.

Sastāvdaļas

750 g tomāti

1 sīpols

4 ķiploka daiviņas

0,5 glāze baziliks

0,5 glāze sarkanais sausvīns (vai granātābolu sula)

1 ēdamkarote olīveļļa

1-2 tējkarotes balzamiko etiķis

0,5 tējkarote sāls

0,5 tējkarote malti melnie pipari

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment