Kā saka: “dzīvo un mācies”. Cik dažādas kotletes esmu pārcepusi un cik desiņas no dažādām gaļām dabīgos apvalkos esmu pārtaisījusi, bet tādas desiņas sāku taisīt nesen. Es nesaprotu, kā es par to iepriekš neiedomājos.
Malto gaļu ir ļoti ērti sagatavot iepriekš, ielikt maisiņā un ievietot ledusskapī. Cepiet to tieši pirms pusdienām, neko nevajag veidot un rokas ir tīras.
Man ir gaļasmašīna, un to izmantoju bieži, bet šai receptei es labāk izmantoju dzirnaviņas ar bļodu. Tajā malto gaļu var samalt viendabīgākā masā, bet var samalt arī gaļas mašīnā, galvenais ierīkot stiprinājumu smalkai malšanai.
Sastāvdaļas:
Cūkgaļas plecs – 500-600 g
Sīpoli – 1 gab.
Ķiploki – 2 daiviņas
Piens – 100 ml
Garšvielas – pēc garšas
Pagatavošana:
Tātad, man bija cūkas lāpstiņa, es to sagriezu gabalos un ieliku blendera traukā, pievienoju sīpolus un ķiplokus.
Lasi vēl: Vairs nemokos ar aizsērējumiem – pateikšu priekšā kā no tā ātri tikt vaļā ar pudeles palīdzību. Apbrīnojama pazīstama santehniķa metode
Ieleju pienu, pievienoju sāli, piparus un papriku, lai desiņām piešķirtu patīkamu kūpinājuma aromātu.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Baiba Sipeniece-Gavare atklāti par populāro šovu “Saimnieks meklē sievu” pēc astoņiem nostrādātiem gadiem
- Par aveņu krūmiem neaizmirstu pat decembrī: pie saknēm pietiek ar 3 ēdamkarotēm, lai ogas nākamgad kļūtu vēl saldākas
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- Bukmeikeri atklāj savas prognozes par “X Faktora” sestās sezonas uzvarētāju: ”Ar 50% varbūtību”
- Sešas ķīniešu zodiaka zīmes 2025. gada 14. decembrī piesaistīs īpašu veiksmi un labklājību
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti











