Jūs varat pagatavot skābētus kāpostus savā sulā tikai 3 dienās. Produktu sagatavošana prasīs tikai pusstundu. To ir viegli pagatavot, turklāt tā ir arī viena no vienkāršākajām un lētākajām receptēm, kas noteikti patiks ikvienai taupīgai mājsaimniecei.
Tā ir pārbaudīta metode, mana vecmāmiņa šādi gatavoja kāpostus. Saskaņā ar to netiek lietots ne etiķis, ne cukurs. Daudziem tas būs liels pluss.
Kāposti izrādās sulīgi, kraukšķīgi un pēc garšas maigi. Tas ir jāsagatavo burkā. Labāk to iepriekš sagatavot, nomazgāt un noslaucīt sausu vai nosusināt.
Uzkodas pagatavošanai iesaku izvēlēties skaistus un svaigus baltos kāpostus, un, ja uz tiem ir melni plankumi, uzmanīgi tos izgriež ar n*zi. Tas padarīs ēdienu vēl skaistāku.
Lasi vēl: Lūk, kā jūsu pirksta garums nosaka jūsu raksturu! (traks var palikt)
Sasmalciniet kāpostus un ievietojiet to atsevišķā traukā.
Tagad jums ir jārīvē burkāni. Bļodā sajauc to ar sagrieztiem kāpostiem.
Nekavējoties pārliek dārzeņus burkā, tos var nedaudz sablīvēt ar roku.
Lasi vēl: Rādu- ko gatavoju viesiem kā pamatēdienu: nepērku dārgus produktus, viss ir vienkārši (parasto kartupeļu neparasta pasniegšana)
Piepildiet trauku līdz ceturtdaļai un sāliet dārzeņus.
Šķir otru lapu, lai lasīt tālāk…