Kabači pie manis nestāv ilgi. Es no tiem pagatavoju uzkodu: kabači ir “īpaši”

Šodien vēlos padalīties ar “Īpašo” kabaču recepti. Es domāju, ka viņi šo nosaukumu ieguvuši pamatoti, izrādās, ka tā ir garšīga uzkoda, jo ilgāk tas stāv, jo garšīgāks kļūst.

Sastāvdaļas:

kabači- 2-3 gabali (700 g)
citronu sula – 3-4 ēdamk.
sāls – pēc garšas (apmēram 1 tējkarote)
cukurs – 1 tējk
ķiploki – 3 zobi
dilles – pēc garšas
pētersīļi – pēc garšas
augu eļļa – cepšanai

 

Plānas pankūkas, kuras cep gudras saimnieces – vīrs nevar pretoties un pērk man ziedus

GATAVOŠANA

Nomazgājiet kabačus, nav nepieciešams nomizot jaunos kabačus.

Lasi vēl: Pagatavoju vecākiem dievīgo omletes ruleti japāņu gaumē tikai 10 minūšu laikā. No sākuma sakuļ 3 olas, tad…

Sagriež šķēlēs, šajā posmā nav nepieciešams pievienot sāli, lai izvairītos no kabaču sulas .

Lasi vēl: Kādu vīrieti jūs izvēlēsieties: vizuālais tests atklāj, ko jūs meklējat attiecībās

Pannā ielej augu eļļu un apcep kabačus no abām pusēm līdz zeltaini brūnai garoziņai, apmēram 1,5-2 minūtes no katras puses.

Gatavosim mērci.

Bļodā ielej citrona sulu, es izmantoju gatavu, kas ir ļoti ērti.

Smalki sagrieztas dilles un pētersīļus, smalki sagrieztas ķiploka daiviņas, cukuru un visu kārtīgi samaisīt.

7 sieviešu vārdi, kas sola bagātību un veiksmi to īpašniecēm

Piemērotā traukā liek kārtiņu apcepto kabaču, pievieno sāli pēc garšas, pārlej ar mērci un tā, līdz visi kabači ir beigušies.

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment