Dižā Vanga reiz teica: Kur glabāt naudu, lai mājās valdītu pārticība; arī senču ticējumi vēsta par šo pašu

Esmu pārliecināta, ka šī tēma interesē daudzus, jo nauda un pārticība ir dzīves joma, kas svarīga jebkuram cilvēkam. Tieši tāpēc pat paši lielākie skeptiķi ieklausās tautas ticējumos, kas saistīti ar naudu.

Ticējumi parasti tiek nodoti no paaudzes paaudzē. Bet vairāki no tiem mūsu dzīvē ienāk personīgās pieredzes rezultātā, apgūstot Visuma noslēpumus un novērojot neparastu savstarpēju saistību starp mūsu dzīves notikumiem.

Šajā rakstā mēģināšu abus apvienot vienuviet un pastāstīšu tev par tiem.

Ticējumi par naudas glabāšanu, lai piesaistītu mājai bagātību

Sākšu ar to, ka senos laikos bagāti cilvēki glabāja naudu īpašos maisiņos, kas bija dekorēti ar sudrabu, zeltu un dārgakmeņiem.
Bet trūcīgie ļaudis ietina naudu audumā un šādā veidā nēsāja sev līdzi.

Acīmredzot, pats galvenais jau no šī fakta izrietošais ticējums bija tas, ka ir svarīgi izveidot skaistu un bagātu vietu naudas glabāšanai.
Mūsdienās kā uzticamu naudas slēptuvi mājās vari izmantot, piemēram, īpašu maisiņu.

Vai arī lādīti ar nosacījumu, ka tā ir kvalitatīva un nav lēta. Šādas lādītes, kas visbiežāk izgatavotas no koka vai saplākšņa, tagad tiek pārdotas ar daiļrunīgu nosaukumu “banknošu turētājs”.

Par piemērotu naudas glabātuvi var kalpot arī keramikas vāze. Tieši šādā vāzē nauda manas draudzenes ģimenē glabājas daudzus gadu desmitus, un visas šīs ģimenes paaudzes dzīvo pārticībā. Šī vāze ir kļuvusi par ģimenes relikviju un tiek nodota no paaudzes paaudzē.
Nevajadzētu glabāt naudu vecās kastēs, un vēl jo mazāk ietīt to papīrā vai avīzē.

Mana kaimiņiene, sirma večiņa vienmēr noliek savu pensiju zem lupatiņas uz kumodes. Šāda pārāk parasta slēptuve “izspiež” monetāro enerģiju, un tas nozīmē, ka laika gaitā finanšu problēmas tikai vairosies. Varbūt tāpēc šīs nabaga vecās kundzes iecienītākā tēma visās sarunās ir tas, ka viņai pietrūkst naudas iztikai.

Banknotes var salikt atsevišķā galda atvilktnē, kumodē, skapī, tas arī pavairos naudas apmēru. Vissvarīgākais ir turēt banknotes atsevišķi no citām lietām.

Mana vecmāmiņa vienmēr glabāja naudu un zelta monētas vecā ādas somā, kas izgatavota pagājušā gadsimta sākumā. Iedvesmojoties no bērnības atmiņām, tagad esmu apsēsta ar domu atrast kaut ko līdzīgu arī sev. Un šāds brīnums ir pieejams internetā, bet parastajos veikalos gan nav nopērkams.

Bet vieta, kur tev noteikti nevajadzētu glabāt naudu, ir kabatās – tas izraisīs finanšu problēmas un iedzīs mūžīgos parādos.

Mīlestības pilnas attiecības ar naudu

Domāju, ka daudzi no jums zina vienkāršo patiesību, ka pret naudu jāizturas ļoti uzmanīgi, ar mīlestību un cieņu, banknotes nedrīkst saburzīt, salocīt, izmētāt.

Svarīgs aspekts, paužot savu mīlestību pret naudu, ir skaista un kvalitatīva naudas maciņa izvēle. Neskopojies, nopērc kvalitatīvu un dārgu maku, kas tev kalpos daudzus gadus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment