Mēs  tīram logus un grīdas ar slepenu metodi; Uz ilgu laiku nav ne putekļu, ne netīrumu


Daudzām mājsaimniecēm logu mazgāšana ir darbība, kas prasa daudz laika un pūļu, jo ir vairākkārt jāmazgā netīrumi un pēc tam jāatbrīvojas no svītrām.

Savukārt mitrā grīdu tīrīšana bieži vien sniedz neapmierinošus rezultātus – netīrumi nevēlas tikt notīrīti, un pēc nožūšanas grīdas virsma ir it kā klāta ar aplikumu – nav spīduma un tīrības sajūtas. Izmēģiniet metodi, kas ļaus mazgāt logus dažu minūšu laikā un padarīs jūsu grīdas tīras un mirdzošas!

 

Risinājums

Lai ātri un maksimāli kvalitatīvi nomazgātu logus, ir nepieciešams pareizs risinājums! Paņemiet izlietni, ielejiet tajā 5-6 litrus ūdens un pievienojiet 1/2 ēdamkarotes jebkura trauku mazgāšanas līdzekļa un 1-1,5 ēdamkarotes etiķa esences. Labi samaisiet.

Lasi arī: Kāds ir labākais veids, kā tīrīt cepeškrāsns iekšpusi: lai tā būtu mirdzoši tīra un ilgāk kalpotu

Jums būs nepieciešams arī lupatiņa, ar kuru uzklāsiet līdzekli uz logiem un noslaucīsiet netīrumus, un dvielis, kas labi uzsūc mitrumu.

Samitriniet lupatiņu šķīdumā, noslaukiet loga virsmu un pēc tam savāciet šķidrumu ar absorbējošo dvieli. Logs ir notīrīts! Starp citu, šī metode ir piemērota arī spoguļu mazgāšanai. Tikai pēc tam vēlams trešajā posmā pārbraukt pa virsmu ar drānu, kas neveido plūksnas, lai to perfekti noslīpētu.

Grīdu mazgāšanai – cits risinājums. 7-8 litros ūdens pievienojiet pusi no ieteiktās grīdas mazgāšanas līdzekļa devas (parasti 1/2 kapseles). Ekstrēmos gadījumos var izmantot trauku mazgāšanas līdzekli. Tagad ielejiet ūdenī 25 gramu pudelīti parastā glicerīna. Sajauciet visas sastāvdaļas un mazgājiet grīdu.

Šāda šķīduma grīdas tīrīšanai skaistums ir tas, ka virsma nepaliek lipīga, bet gan tīra un spīdīga. Tas nozīmē, ka, jo ilgāk lietosiet šādu līdzekli, jo labāk jūsu grīdas izskatīsies un jo ilgāk tās paliks tīras!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment