WhatsApp slēptās funkcijas: par šiem ”trikiem” daudzi lietotāji nemaz nenojauš

Mēs visi pazīstam WhatsApp kā vienkāršu un ērtu veidu, kā sazināties ar draugiem un ģimeni, bet vai zinājāt, ka tas slēpj daudz noderīgu funkciju, kas var dažādot šī ziņojumapmaiņas aplikācijas izmantošanu un atvieglot jūsu dzīvi?

Šajā rakstā mēs iepazīstināsim jūs ar WhatsApp slēptajām funkcijām, atklāsim tā funkciju noslēpumus un pastāstīsim, kā tās izmantot pilnvērtīgi. Sākot no teksta formatēšanas līdz neredzamajam režīmam, mēs aplūkosim interesantākos un noderīgākos jautājumus, kas palīdzēs jums apgūt WhatsApp 100%!

Esiet gatavi uzzināt kaut ko jaunu par WhatsApp, kas mainīs jūsu domāšanu par šo populāro ziņojumapmaiņas pakalpojumu!

1. Jums ir iespēja noklausīties balss ziņu pirms tās nosūtīšanas uz WhatsApp

Daudzi cilvēki ir pieraduši sūtīt balss ziņojumus WhatsApp, vienkārši turot nospiestu mikrofona ikonu un pēc tam nekavējoties to atlaižot. Piekrītu, tas ir ļoti ērti, jo īpaši, ja nepieciešams ātri pārsūtīt svarīgu informāciju un ietaupīt laiku.

Bet ko darīt, ja pēc ierakstīšanas vēlaties noklausīties ziņu pirms tās nosūtīšanas? Vai vispirms būtu jānosūta, pēc tam jānoklausās un, ja kaut kas nav kārtībā, jāieraksta vēlreiz? Nē, WhatsApp ir iespēja noklausīties un rediģēt balss ziņojumus pirms to nosūtīšanas.

Kā noklausīties balss ziņu pirms nosūtīšanas:

Pieskarieties ierakstīšanas pogai un velciet to uz augšu, lai sāktu.

Sakiet visu, kas jums jāpasaka, un pēc tam nospiediet pauzes pogu.

Tagad varat noklausīties ziņu, nospiežot atskaņošanas pogu, un vajadzības gadījumā to atkārtot.

Ja esat apmierināts ar balss ziņu, nospiediet pogu sūtīt.

Latviešu astronumerologs paziņo: ”Ja var – izlaidiet 1.skolas dienu”, ja to neizdarījāt, tad ir īpašs rituāls, lai glābtu enerģētiku!

2. “Neredzamais režīms” jeb neviens nezinās, kad esat bijis tiešsaistē.

“Neredzamais režīms” ir WhatsApp funkcija, kas ļauj paslēpt savu statusu “Tiešsaistē” no citiem lietotājiem. Tas nozīmē, ka varat lasīt ziņojumus, skatīt statusus un pat mainīt iestatījumus, neuztraucoties par to, ka kāds jūs redzēs tiešsaistē.

Kā iespējot “Neredzamā režīma” ieslēgšanu:

Lasi vēl: Noteikumi, kā un ar ko apklāt rozes ziemai, lai tās nenosaltu – labi padomi

Atveriet WhatsApp un dodieties uz Iestatījumiem un tālāk uz sadaļu “Konfidencialitāte”.

Sadaļā “Pēdējo reizi tiešsaistē” izvēlieties “Neviens”.

Tagad jūsu statuss “Tiešsaistē” pazudīs visiem jūsu kontaktiem, tomēr jūs joprojām varēsiet redzēt citu lietotāju statusu “Tiešsaistē”, ja viņiem tas būs ieslēgts. Varēsiet arī lasīt ziņas un skatīt statusus, neatstājot atzīmi “Izlasīts”.

Tomēr tas nav viss..

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment