Latviešu zvaigžņu speciālists brīdina cilvēkus par to, ka pats grūtākais posms visiem ir gaidāms novembrī

Latviešu speciālists brīdina, ka visgrūtākais periods visiem būs novembrī. Viņš paskaidroja kas un kad tieši ir gaidāms. Viņš uzver, ka jau tagad visiem vajadzētu sākt par to domāt. 

Numerologs Kristaps Baņķis prognozē “smagus laikus” no šī gada novembra, kas turpināsies arī decembrī un janvārī.

Atbildot uz jautājumu par to, vai Augusta prognozes un Dižčika ietekme ir saistīta ar paaugstinātu nelaimju skaitu,

Baņķis skaidro, ka ikreiz, kad planētu starpā ir lielāka spriedze, kā šoreiz starp Saturnu un Jupiteru, kas simbolizē viņsaulē aiziešanu un dzimšanu, ir vērojams augstāks nelaimju gadījumu skaits. Papildu faktori to vēl vairāk pastiprina, un Dižčiks veicina atgriešanos pie senčiem.

Viņš uzsver, ka gada beigās ir arī citi nozīmīgi rādītāji (planētu spriedze, retrocilpas, Dižčiks, Plūtona pāreja Ūdensvīrā u.c.), tāpēc novembris, decembris un janvāris būs īpaši izaicinoši. Baņķis mudina cilvēkus savlaicīgi rūpēties par savu veselību, veicot profilaktiskas apskates un uzmundrinot arī savus tuviniekus.

Lasi vēl: Laime ienāks jūsu mājā: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuras liktenis neaprakstāmi iepriecinās jau tuvākajā laikā — fortūna būs jūsu pusē

Viņš stāsta, ka jārūpējas par savu veselību un jāveic profilaktiskas apskates!

Lielākā daļa cilvēku, kuri regulāri apmeklē ārstus pat par nelielām kaitēm, dzīvo ilgāk nekā tie, kas ignorē simptomus, līdz ir jau par vēlu. Viņš lūdz būt rūpīgākiem pret sevi un vairāk sajūtiet savu ķermeni, kas mūs tur uz Zemes.

Ko nav ieteicams darīt 3.septembrī, lai nepievilinātu pie sevis nelaimes? 

Parasti septembra pirmās dienas bija klusas, siltas un saulainas kā vasara. Tomēr ļoti drīz viņi padevās drūmam, mitram un vējam, tāpēc šajā dienā zemnieki lūdza labus laikapstākļus. Nemitīgi tuvojās ziema, un auzas, lini un kaņepes no laukiem vēl nebija novāktas, un ziemājiem vajadzētu pieņemties spēkā.

Pienāca laiks novākt bietes un burkānus. Pārsvarā bietes novāca jaunas neprecētas meitenes. Tika uzskatīts, ka visvairāk skaistuma un veselības iegūs tas, kurš visvairāk pateiksiet dārza veltei – bietei.

Tomēr ir vēl kāds svarīgāks aizliegums.. 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment