Piektdiena, 13. datums nesīs bēdas: Globa nosauca trīs zvaigžņu zīmes, kuras ir riska zonā

Piektdienas 13. datuma slepenā burvība, kas gadsimtiem ilgi apveltīta ar mistiskām īpašībām, dažu zīmju pārstāvjiem draud sagādāt dzīvi ar smagiem pārbaudījumiem.

Pasaulslavenā speciāliste Tamāra Globa brīdina trīs zvaigžņu  apļa simbolu pārstāvjus – tie būs baisu notikumu centrā. Šī draudīgā diena, kad enerģijas plūsmas kļūst īpaši neparedzamas, var radīt postījumus viņu dzīvē, apdraudot svarīgas jomas. Bet pat vistumšākajos brīžos ir gaisma, un, ja esat modrs, jūs varat izvairīties no vissliktākajām sekām.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Finanšu sabrukuma briesmas

Piektdien, 13. datumā, Aunu gaida nopietni izaicinājumi finanšu sektorā. Nauda, ​​kas agrāk bija uzticams atbalsts, var burtiski iztvaikot mūsu acu priekšā. Nepareizi lēmumi, impulsīvi tēriņi vai slikti ieguldījumi var iegrūst jūs parādos. Šajā dienā jābūt īpaši uzmanīgam visos finanšu jautājumos – pastāv risks saskarties ar viltu vai negaidītiem izdevumiem.

Destruktīvas emocijas personiskajās attiecībās

Šīs dienas enerģija Aunā modinās emociju vētru, kas var izraisīt strīdus un konfliktus ar mīļajiem. Šai zīmei raksturīgā impulsivitāte situāciju var tikai pasliktināt. Jebkuri nesavaldīgi vārdi var radīt neatgriezenisku kaitējumu attiecībām. Šis nav īstais brīdis svarīgu lēmumu pieņemšanai vai konfrontācijām – labāk paņem pauzi un apzinies savas jūtas.

“Šis taču nav mans bērns,” nodomāja Inese, turot rokās pirmoreiz savu jaundzimušo dēlu

Neprognozējamas grūtības darbā

Darbā Auns var saskarties ar savu ideju noraidīšanu. Jūsu centieni var palikt nepamanīti vai pat izraisīt kolēģu un vadības pretestību. Jebkuri jauni projekti, kas uzsākti šajā dienā, būs lemti problēmām, tāpēc labāk koncentrēties uz aktuālajiem uzdevumiem un izvairīties no konfrontācijām.

Ieteikumi Auniem:

Nepieņem pārsteidzīgus lēmumus finanšu jautājumos.

Praktizējiet meditāciju, lai kontrolētu savas emocijas.

Pārplānojiet svarīgas tikšanās un sarunas uz citu dienu.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Liktenīgas kļūdas attiecībās

Svariem personīgajā dzīvē nāksies saskarties ar dažām nepatīkamām patiesībām. Piektdiena, 13. datums, var atnest vilšanos, kas saistīta ar partnera noslēpumu atklāšanu vai nepiepildītām cerībām. Šī diena būs jūsu attiecību stipruma pārbaude un, iespējams, pamats dziļām pārdomām.

Karjeras kavēšanās

Jūsu profesionālie plāni var tikt izjaukti. Projekti, uz kuriem biji lielas cerības, var saskarties ar nepārvaramiem šķēršļiem. Ir svarīgi saglabāt mieru un neuztvert īslaicīgas grūtības kā ceļa beigas.

Veselībai bīstams stress

Svariem īpaša uzmanība jāpievērš savai veselībai. Nervu spriedze var ietekmēt jūsu vispārējo labsajūtu, īpaši nervu sistēmu. Centieties izvairīties no situācijām, kas izraisa ārkārtēju stresu.

Ieteikumi Svariem:

Nepieņemiet lēmumus stresa apstākļos.

Velti laiku sevis izzināšanai un radošumam.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Uzmani veselību

Mežāžiem jābūt gataviem negaidītām veselības problēmām. Var būt slimību saasināšanās vai jaunu simptomu parādīšanās, kas prasīs tūlītēju uzmanību. Šajā dienā jums būs rūpīgi jāuzrauga jūsu stāvoklis un jāveic profilaktiskās pārbaudes.

Grūtības ceļā uz panākumiem

Karjeras frontē Mežāži var saskarties ar šķēršļiem, kas liks apšaubīt iepriekš izvirzīto mērķu sasniegšanu. Projekti, kas šķita daudzsološi, pēkšņi var nonākt uz neveiksmes robežas. Šī diena prasīs būt elastīgam un spējīgam pielāgoties jauniem apstākļiem.

Vilšanās mīļotajos

Lasi vēl: Kāpēc piektdiena, 13. datums, tiek uzskatīta par “melno” nelaimju dienu? Mēs pastāstām, kādi vēsturiski notikumi kalpoja par pamatu māņticībām

Attiecības ar draugiem un kolēģiem var būt nomāktas. Kāds no jūsu vides var neattaisnot cerības vai pievilt jūs vissvarīgākajā brīdī.

Ieteikumi Mežāžiem:

Apmeklējiet savu ārstu, lai veiktu regulāru pārbaudi.

Atstājiet iespēju savos plānos elastīgi.

Ieskaujiet sevi ar cilvēkiem, kuriem uzticaties.

Merkura ietekme Jaunavā: 11. līdz 26. septembrim daudziem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem uzlabosies koncentrācija un būs iespēja pierādīt sevi intelektuāli

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment