Ja domājat, ka zināt labāko gaļas atsaldēšanas veidu, tad rūgti maldāties. Pat pētījumi ir pierādījuši to, ka mēs visu šo laiku esam nepareizi atsaldējuši gaļu. Zinātniece Sjūzana Eksteda apgalvo, ka tas, kā lielākā daļa cilvēku atsaldē gaļu, ir ļoti nepareizi.
Doktore Sjūzana apgalvo, ka labākais veids, kā atsaldēt gaļu, ir tās ievietošana aukstā ūdenī. Tādā veidā tiek saglabāta ēdiena garša, jo ūdens siltumu vada daudz labāk par gaisu. Turklāt, tas ir arī ātrākais gaļas un zivju atsaldēšanas veids.
“Zinātnieku un profesionāli pavāri šo paņēmienu zina jau sen, bet parastie iedzīvotāji gan nē,” tā mums saka Sūzana. Par visu sīkāk, lasi nākamajā lapā!
Lasi vēl: Kāds skolēns, izdarīja pašnāvību pēc tam, kad viņam iemeta ar gaļas gabalu – lūk kāpēc
Pāršķir lapu, lai uzzinātu kā pareizi jāatkausē gaļa!
Tevi noteikti interesēs
- Pēc 50 gadiem šādas kļūdas ir nepieņemamas, pat ja izvēlaties tikai zeķubiksesby Rinalds Bergmanis
- 54 gados mans draugs pameta sievu divreiz jaunākas dāmas dēļ, bet kopā neizturēja pat dažus mēnešus: kas nogāja greiziby Rinalds Bergmanis
- Kā krāpnieki pēc jaunās shēmas var izmantot jūsu bankas karti — pat ja tā ir jūsu rokāsby Sandra Vīgante