Ja domājat, ka zināt labāko gaļas atsaldēšanas veidu, tad rūgti maldāties. Pat pētījumi ir pierādījuši to, ka mēs visu šo laiku esam nepareizi atsaldējuši gaļu. Zinātniece Sjūzana Eksteda apgalvo, ka tas, kā lielākā daļa cilvēku atsaldē gaļu, ir ļoti nepareizi.
Doktore Sjūzana apgalvo, ka labākais veids, kā atsaldēt gaļu, ir tās ievietošana aukstā ūdenī. Tādā veidā tiek saglabāta ēdiena garša, jo ūdens siltumu vada daudz labāk par gaisu. Turklāt, tas ir arī ātrākais gaļas un zivju atsaldēšanas veids.
“Zinātnieku un profesionāli pavāri šo paņēmienu zina jau sen, bet parastie iedzīvotāji gan nē,” tā mums saka Sūzana. Par visu sīkāk, lasi nākamajā lapā!
Lasi vēl: Kāds skolēns, izdarīja pašnāvību pēc tam, kad viņam iemeta ar gaļas gabalu – lūk kāpēc
Pāršķir lapu, lai uzzinātu kā pareizi jāatkausē gaļa!
Tevi noteikti interesēs
- 7. jūnijs ar īpašu nozīmi senču ticējumos – Medus rasas diena: dažas lietas, ko šajā dienā nedarīt, lai neaizbaidītu laimiby Laura Blūma
- Parādu savu grūbu recepti — ģimene ēd kā piedevu un prasa vēlby Rinalds Bergmanis
- Sinoptiķis Martins Bergšteins atklāj nepatīkamu laika prognozi turpmākajam periodam: ”Viegli nebūs”by Sandra Ločmele