Izrādās, ka mēs visu šo laiku esam gaļu atsaldējuši nepareizi! Lūk, ko iesaka eksperti!

Labākais veids, kā atsaldēt gaļu, ir ielikt to caurspīdīgā plēvē un ievietot aukstā ūdenī.

Pētījumos arī noskaidrojās, ka lielākā daļa cilvēku gaļu atsaldē, vienkārši ieliekot to ledusskapī, jo uzskata, ka tā ir daudz higiēniskāka metode.

Tie, kas gaļu atsaldē mikroviļņu krāsnī, arī pieļauj ļoti lielu kļūdu, jo tādā veidā bojā produktu. Iesakām kategoriski izvairīties no gaļas atsaldēšanas mikroviļņu krāsnī – jūsu pašu veselības labad.

Lasi vēl: Kāds skolēns, izdarīja pašnāvību pēc tam, kad viņam iemeta ar gaļas gabalu – lūk kāpēc

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment