Prigožins sūdzās par krīzi un naudas trūkumu: Krievijas zvaigznes šobrīd esot “briesmīgā stāvoklī”

Zvaigznes atrodas “briesmīgā stāvoklī” koronavīrusa dēļ – Prigožins

“Viņi praktiski noēd visu, ko izdevies savā laikā sakrāt”

Producents Josifs Prigožins izteicies par krievu popzvaigžņu nožēlojamo stāvokli koronavīrusa dēļ. Pēc viņa teiktā, pat populārākie izpildītāji “noēd pēdējos krājumus”.

Zvaigznes nespīd

“Mākslinieki, jo īpaši jaunie, atrodas briesmīgā situācijā. Pat desmit populārākās un pieprasītākās zvaigznes pašlaik atrodas gandrīz nabadzībā, jo viņas visas zaudējušas iespēju nopelnīt un praktiski apēd to, ko savā laikā izdevās uzkrāt, ”sacīja Prigožins.

Viņš ir pārliecināts, ka šajā stāvoklī novārtā atstātās zvaigznes būs vēl vismaz sešus mēnešus. “Ne ātrāk kā 2021. gadā mēs atkal varēsim atgriezties koncertzālēs. Ne agrāk kā pēc sešiem mēnešiem skatītāji varēs redzēt mākslinieku atkal kāpjam uz skatuves. Jā, un skatītājs jau arī uzreiz neskries pirkt biļetes. Turklāt viss ir atkarīgs arī no epidemioloģiskās situācijas,” sacīja dziedātājas Valerijas vīrs.

Lasi arī: Lielisks rajons, renovēta māja – bet neviens negrib dzīvot šajā dārgajā dzīvoklī; Atliek ieskatīties iekšpusē…

Prigožina izteikums atbalstīja arī Krievijā slavenais Tarzāns. “Daudziem ir radies iespaids, ka mākslinieki ir ēdelīgi cilvēki, kuri jūtas labāk nekā jebkurš cits. Bet patiesībā tas tā nav,” viņš teica.

“Kad mākslinieks kļūst par zīmolu, viņš nedarbojas viens pats: viņu ieskauj ļoti daudz cilvēku, sākot no menedžeriem un producentiem līdz pavadošajiem mūziķiem, kuri spēlē kopā ar izpildītāju. Šī ir milzīga radošā komanda no 30 līdz 40 cilvēkiem, kurā visi vēlas ēst,” sacīja Prigožins.

Pirmais par zvaigžņu peļņas problēmām runāja dziedātājas Natašas Koroļovas vīrs Sergejs Gluško, zināms arī kā striptīzdejotājs Tarzāns. Viņš sūdzējās, ka nācies aizvērt savu biznesu un paziņoja, ka māksliniekiem šobrīd neesot pat tādi ieņēmumi, kurus saņem pensionāri.

Gluško sūdzējās, ka koronavīrusa dēļ aizvērts viņa fitnesa klubs. Viņš atzīmēja, ka epidēmija atstājusi nopietnu iespaidu uz ģimenes budžetu. Tarzāns nespēj saprast, kāpēc valdība neatbalsta kultūras darbiniekus.

Interesanti, ka iepriekš arī virkne Latvijas mākslinieku vaļsirdīgi atzinās, ka pandēmijas krīzes laikā viņiem klājas finansiāli ļoti smagi. Piemēram, arī Žoržs Siksna runāja par Covid-19 krīzi, bet viņš cieš ne tikai finansiāli!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment