Beidzot zināms, kad Latvijā tiks atvērts pirmais Burger King restorāns

Igaunijas kompānija “Tallink Grupp” (“Tallink”), kura ir Burger King franšīzes turētāja Baltijas valstīs, beidzot atklājusi kad tieši atvērs pirmo Burger King restorānu Latvijā.

 

Latvijā pirmais restorāns atradīsies tirdzniecības centrā “Akropole”, Rīgā!  Tas tiks atvērts 2020.gada otrajā pusē.

“Tallink Grupp”  pārstāve Katre Kevaska, kura atbild par Burger King projektu, skaidroja, ka mērķis ir atvērt restorānus ļoti populārās vietās, lai tie uzreiz iegūtu popularitāti un būtu pamanāmi, jau no pirmās dienas kopš atvēršanas. Te gan jāpiebilst, ka Akropolei Rīgā nemaz tik labi nesokas – vismaz pirmajaš nedēļās tirdzniecības centrs izkskatījās patukšs. Tika pat nomainīts Akropoles vadītājsss Latvijā.

Lasi arī: Prigožins sūdzās par krīzi un naudas trūkumu: Krievijas zvaigznes šobrīd esot “briesmīgā stāvoklī”

Neskatoties uz to, K. Kevaska pauda pārliecību, ka sadarbību ar “Akropolis Group”, ļaus “sekmīgi ieiet Latvijas un Lietuvas ātrās ēdināšanas tirgos, tādējādi ieliekot labu pamatu tālākai Burger King franšīzes paplašināšanai šajos tirgos”.

Jāatgādina, ka Tallink atvēra pirmos “Burger King” restorānus Tallinā, Igaunijā, šogad maijā. Kopumā uzņēmums Baltijas valstīs plāno atvērt vairāk nekā 40 “Burger King” restorānus, tādā veidā radot vairāk nekā 800 jaunu darbavietu.

Lasi arī: Lielisks rajons, renovēta māja – bet neviens negrib dzīvot šajā dārgajā dzīvoklī; Atliek ieskatīties iekšpusē…

Jau ziņots, ka pērn rudenī “Tallink” ieguva franšīzes tiesības Baltijas valstīs globālajai ātrās ēdināšanas ķēdei “Burger King”.

Burger King ir globāls ātras ēdināšanas restorānu tīkls, kura vadība atrodas Maiami—Deidas apgabalā, FloridāASV. Uzņēmums tika dibināts 1953. gadā ar nosaukumu Insta-Burger King. 1954. gadā, kad tas piedzīvoja finanšu grūtības, to iegādājās divi uzņēmēji un pārdēvēja pašreizējā nosaukumā.

2013. gada nogalē tika ziņots, ka uzņēmumam ir vairāk nekā 13 tūkstoši restorānu 79 valstīs, 66% restorānu atrodas ASV. Uzņēmuma piedāvāto produktu klāsts ir paplašinājies no burgeriem, frī kartupeļiem, sodas un kokteiļiem 1954. gadā līdz lielākam, daudzveidīgākam produktu piedāvājuma kopumam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment