Man ir 51 gads un es tev parādīšu kā ģērbties, lai tu neizskatītos pēc omītes

 

Uzskatu, ka jebkurai sievietei neatkarīgi no vecuma ir jārūpējas par sevi, jāprot pareizi ģērbties, lai neizskatītos kā veca kundze uz soliņa pie mājas.

 

Manā uztverē vecene (īstenībā vecene, nevis vecmāmiņa) ir bijusī sieviete, kuras dzīve ir pienākusi, lai sēdētu uz soliņa ārpus mājas un runātu ar citiem un kuras izskats varētu būt daudz labāks.

 

Tāpēc es savos gados izvairos no soliņa, neaprunāju ne svešiniekus, ne paziņas. Es dzīvoju savu dzīvi, sekoju saviem mērķiem un nevienam nekrītu uz nerviem.

Bet šodien es vēlos runāt konkrēti par ģērbšanās stilu sievietēm pēc 50. Tā kā ārējais izskats var likt mums izskatīties veciem, mums jābūt uzmanīgiem.

Sākumā vispārīgi padomi, bet raksta noslēgumā konkrēti piemēri ar bildēm.

Lasi arī: Raža būs pilni spaiņi: izmēģiniet šo vienkāršo, bet interesanto vācu metodi gurķu stādīšanai

Lai neizskatītos pēc omītes, ir daži ieteikumi, kas palīdzēs saglabāt jaunību un svaigumu tērpa izvēlē:

Izvēlies atbilstošu izmēru: Tērpi, kas ir pārāk lieli vai pārāk mazi, var piešķirt nevēlamu vecuma iespaidu. Tāpēc ir svarīgi atrast pareizo izmēru, kas piestāv tavai figūrai.

Izvēlies mūsdienīgus, bet ne pārmērīgi jauneklīgus apģērbus: Parādi savu personību ar mūsdienīgiem apģērbiem, bet izvairies no ļoti jauneklīgiem modeļiem, kas var radīt iespaidu, ka centies būt kā daudz jaunāka persona.

Izvēlies kvalitatīvus materiālus un labu apģērbu kvalitāti: Kvalitatīvs apģērbs vienmēr izskatās labāk un izceļ tā valkātāju neatkarīgi no vecuma.

Izvēlies piemērotus aksesuārus: Pielāgo aksesuārus saviem tērpiem, bet izvairies no pārāk daudzām vai pārāk smalkām detaļām, kas var piešķirt lieku eleganci.

Saglabā aktuālu frizūru un grima stilu: Aktuāla frizūra un grims var daudz ko mainīt tērpa izskatā, tāpēc ir svarīgi atrast stilu, kas tev piestāv un padara tevi jūties pārliecināti.

Uzturi aktīvu dzīvesveidu: Veselīga un aktīva dzīvesveida uzturēšana palīdz saglabāt enerģiju un jaunību, un tas parasti atspoguļojas arī tavā izskatā.

 

 

Vēlos jums parādīt savu garderobi, kas sastāv no drēbēm, kuras vienmēr valkāju un atjaunoju.

 

Džinsi

Jebkurai mūsdienu sievietei neatkarīgi no vecuma jābūt džinsiem, kas viņai lieliski pieguļ. Ir svarīgi izvēlēties stilu, kas atbilst jūsu figūras tipam.

Ja tu valkā džinsus un baltu kreklu, tu vienmēr izskatīsies stilīgi. Neviens pat nedomās, ka esat veca dāma. Arī klasiski futbola krekliņi, balti krosa kurpes komplektā ar džinsiem kļuvušas par klasiskām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment