Modes un astroloģijas jomas eksperti stāstīja, kāda Jaungada kleitas krāsa nesīs laimi Truša gadā-2023.
Ar galvenajiem akcentiem svētku tērpos strādāja Džentlmenis.lv žurnālisti.
Kurš tērps piesaistīs gada pūkainā saimnieka uzmanību un labvēlību, kurš atbaidīs un sadusmos
LASI VĒL: “Es nesaprotu, kas tev ir ar figūru?” – vīrs neapmierināti paziņoja savai sievai
Nākamā gada galvenā krāsa būs melna. Tāpēc droši izvēlies šīs krāsas tērpus, pievienojot tiem dažādus aksesuārus, tostarp sudraba vai zelta.
Otrajā vietā – zila, debesu vai dzidra ūdens krāsa. Svarīgi, lai tonis būtu dabīgs, tāpat kā audums – lins, zīds, kokvilna, piemēram.
Derētu arī sarkanas vai rozā krāsas. Tos var atšķaidīt ar brūnu vai pelēku.
Vēl viena iespēja būtu violeta – harmonijas un miera krāsa.
Visbeidzot, diskrēts un aristokrātisks zils būs ļoti skaista un priecīga krāsa.
Kā svinēt Jauno gadu?
Lai piesaistītu Truša uzmanību un labvēlību, padomājiet par savu tēlu. Tā var būt brīva piegriezuma vakarkleita. Lai tas būtu dabisks vai kombinēts audums – plūstošs kā ūdens. Garums – maxi vai tieši zem ceļgala.
Piemērota ir arī kokteiļkleita – eleganta, maza, bet galvenais – ne izaicinoša. Veiciet arī smalku grimu.
Labs variants apģērbam būtu trikotāžas kleita. Lai tas ir kaut kas jauns un pūkains, gluži kā gada saimnieks. Ideāla izvēle ir vilnas trikotāžas kleita, ko papildina rokassprādze un kaklarota.
Tāpat nav aizliegts ģērbties košā un brīvā kombinezonā.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Pārstāj vārīt rīsus ūdenī, jo viena labāka sastāvdaļa padara tos daudz garšīgākus un aromātiskākus
- Dēls ”Rimi” par pēdējo kabatas naudu mātei nopirka kūku, bet pēc 15 gadiem viņai pasniedza negaidītu dokumentu
- Kondensāts beigs krāties uz logiem, ja tos noslaucīsi ar vienu pavisam parastu virtuves lietu
- Nopirku vasarnīcu Pierīgā par puscenu, bet kaimiņš stipri piekodināja: ”Neej pagalmā pēc pusnakts” – es neklausīju
- 4 zodiaka zīmes, kuras var piesaistīt lielu veiksmi 2025. gada 25. novembrī
- Auto vējstikls no rītiem neaizsals, ja to apsmidzināsi ar vienu pavisam parastu virtuves sastāvdaļu








