Pagatavošana:
Izsijājiet miltus ar cepamo pulveri.
Atdaliet olu baltumu no dzeltenuma. Olu baltumu saputo stingrās putās, pievienojot šķipsniņu sāls. Olu dzeltenumiem pievieno miltus.
Un tagad mazais triks!
Miltos un dzeltenumā ielej nedaudz silta piena. Sajauc līdz viendabīgai masai un pievieno olu baltumu. Uzmanīgi visu samaisa.
Ābolus nomazgā, nomizo, izņem serdes. Sagriež apmēram vienu centimetru biezos riņķos.
Iemērc ābolu riņķus mīklā un cep verdošā augu eļļā 2-3 minūtes no katras puses, līdz tie kļūst zeltaini.
Gatavos pīrādziņus pārkaisa ar pūdercukuru, kas sajaukts ar kanēli.
Pončiki ir viens no populārākajiem un mīļākajiem saldajiem ēdieniem daudzās valstīs visā pasaulē. Šie maigie, gaisīgie un saldākie našķi ir iemīļoti gan bērniem, gan pieaugušajiem, jo tie spēj apmierināt saldās zobu vēlmes.
Tevi noteikti interesēs
- Nudien neparasti un ļoti garšīgi Jaungada salāti “Zirga pakavs”, kas ir vienkārši pagatavojami un garšo visiem
- Nekad vēl nebiju ēdusi tik garšu pilnus siļķu salātus — reiz ciemos pagaršoju, un tagad šādi gatavoju uz katriem svētkiem
- Kāpēc kopdzīve ar mammu Tatjanu Rīgā neizdevās: 3 iemesli, kā pārcelšanās mainīja mūsu attiecības
- Mana mīļā vīramāte Valērija piedāvāja man dzīvokli Bolderājā; pastāstīšu kur bija āķis un kāpēc es atteicos
- Pamestā mājā ievācās sieviete, kura vēlāk bija ciema apspriestākā persona – zināms kāpēc tā izvērtās
- Satiksmes ministrija vēlas CSDD ieviest jaunu pakalpojumu tieši tehnisko apskašu jomā, tomēr daļa klientu šo neatbalsta









