Pagatavošana:
Izsijājiet miltus ar cepamo pulveri.
Atdaliet olu baltumu no dzeltenuma. Olu baltumu saputo stingrās putās, pievienojot šķipsniņu sāls. Olu dzeltenumiem pievieno miltus.
Un tagad mazais triks!
Miltos un dzeltenumā ielej nedaudz silta piena. Sajauc līdz viendabīgai masai un pievieno olu baltumu. Uzmanīgi visu samaisa.
Ābolus nomazgā, nomizo, izņem serdes. Sagriež apmēram vienu centimetru biezos riņķos.
Iemērc ābolu riņķus mīklā un cep verdošā augu eļļā 2-3 minūtes no katras puses, līdz tie kļūst zeltaini.
Gatavos pīrādziņus pārkaisa ar pūdercukuru, kas sajaukts ar kanēli.
Pončiki ir viens no populārākajiem un mīļākajiem saldajiem ēdieniem daudzās valstīs visā pasaulē. Šie maigie, gaisīgie un saldākie našķi ir iemīļoti gan bērniem, gan pieaugušajiem, jo tie spēj apmierināt saldās zobu vēlmes.
Tevi noteikti interesēs
- “Es nekad nebraucu ar atvērtu logu un neiesaku to arī jums”: es izskaidroju, kāpēc logus braucošā automašīnā vajadzētu turēt aizvērtus
- Katru nedēļu gatavoju ķirbi šādā veidā, un bērni vienmēr prasa: “Mamm, vai tiešām tas ir ķirbis?”
- Kā nosaukt meiteni, kas nāks pasaulē šī gada decembrī: lai viņas liktenis būtu viegls un laimes pārpilns
- Gardākās un gaisīgākās ķirbju pankūciņas, ko esmu ēdusi – rudenī tās gatavoju katru nedēļu, un visa ģimene lūdz vēl
- 3 Ķīniešu zodiaka zīmes visu nedēļu, sākot ar 17. novembri, piesaista veiksmi un dziļu mīlestību
- “Esmu bijis celtnieks 37 gadus” – es nekad nepirkšu dzīvokli jaunajās daudzdzīvokļu mājās un atklāšu kāpēc








