Ābolu pončiki: neticami garda deserta recepte ar mazu noslēpumu

Pagatavošana:

Izsijājiet miltus ar cepamo pulveri.

Atdaliet olu baltumu no dzeltenuma. Olu baltumu saputo stingrās putās, pievienojot šķipsniņu sāls. Olu dzeltenumiem pievieno miltus.

Un tagad mazais triks!

Miltos un dzeltenumā ielej nedaudz silta piena. Sajauc līdz viendabīgai masai un pievieno olu baltumu. Uzmanīgi visu samaisa.

Ābolus nomazgā, nomizo, izņem serdes. Sagriež apmēram vienu centimetru biezos riņķos.

Iemērc ābolu riņķus mīklā un cep verdošā augu eļļā 2-3 minūtes no katras puses, līdz tie kļūst zeltaini.

Gatavos pīrādziņus pārkaisa ar pūdercukuru, kas sajaukts ar kanēli.

 

Pončiki ir viens no populārākajiem un mīļākajiem saldajiem ēdieniem daudzās valstīs visā pasaulē. Šie maigie, gaisīgie un saldākie našķi ir iemīļoti gan bērniem, gan pieaugušajiem, jo tie spēj apmierināt saldās zobu vēlmes.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment