Ar kroni uz galvas: pašpārliecinātākās sievietes pēc zodiaka zīmes

Astrologi ir nosaukuši četras zodiaka zīmes, kuru daiļā dzimuma pārstāves ir dzimušas ar kroni uz galvas.

Viņas uzskata sevi par labākajām, un viņām nav konkurentu.

Zivis

Zivju zīmes sievietes spēj smalki sajust cilvēkus. Ar šīs prasmes palīdzību viņām izdodas ar citiem manipulēt, un viņas spēj viegli sarunāties ar ikvienu. Viņas ir labas vadītājas, jo viņu komandā vienmēr valda miers un mīlestība. Un, protams, viņas var apsolīt jebko, lai sasniegtu savu mērķi.

Auns

Viņām piemīt neticama gara dāvana. Auna sievietes spēj tikt galā ar jebkuru dzīves situāciju. Viņām nav konkurentu, jo viņas zina, kā visus nelabvēļus novirzīt no sava ceļa. Turklāt viņas gūst panākumus arī karjerā, pateicoties savai inteliģencei un iekšējai būtībai. Dažkārt var šķist, ka viņām piemīt vīrišķīgs raksturs.

Lauva

Lauvas ir pārliecinātas par sevi, jo zina, ka, lai kur parādītos, viņas būs “zvaigznes”. Viņām šķiet, ka, izejot uz ielas, viņas nejūt zemi zem kājām.  Šīs dāmas gūst panākumus, pateicoties spilgtai personībai, viltīgumam, inteliģencei un spējai manipulēt ar cilvēkiem. Turklāt apkārtējie un viņas pašas ir gatavas padoties viņu gūstā.

Lasi vēl: Pat veci traipi no paklāja tiks iztīrīti vienā acu mirklī, ja izmantosiet līdzekli no ledusskapja

Vērsis

Vērši mīl komfortu un mieru. Taču viņi to panāk ar pilnīgas kontroles palīdzību pār citiem. Jā, kādam tas var nepatikt, bet Vēršiem tas ir pilnīgi vienalga. Bieži vien viņas noliek savu līniju, un strīdēties ar viņām visbiežāk ir bezjēdzīgi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment