Acteku prognoze: kurš ir tavs aizstāvis saskaņā ar dzimšanas datumu – iespējams, precīzākais apraksts par tevi

Dažādām pasaules tautām bija savas idejas par to, kas ietekmē cilvēka dzīvi. Centrālamerikas indiāņiem tās nebija zvaigznes, bet gan dzīvnieki.

Cilvēka identificēšana ar dzīvnieku ir indiāņu pasaules kārtības pamats. Bet tāpat indiāņi uzskatīja par svarīgu aspektu to, kādā vidē cilvēks uzauga un kā viņš tika audzināts.

 

Ūdris (20.01-18.02)

Tiem, kuru aizgādnības gars ir ūdris, ir augsts intelekts un attīstīta iztēle. Tomēr vienlaikus viņiem piemīt nosliece uz dīvainībām un neprastu uzvedību. Viņiem ir augsts radošuma potenciāls.

Pozitīvā vidē cilvēki – ūdri kļūst labsirdīgi un atsaucīgi. Viņiem ir svarīga spēja radīt. Ja viņiem atņems radošumu, viņi ieslēgsies sevī.

 

Vilks (19.02-20.03)

Vilka gara ietekmē dzimušie meklēs savu mīlestību. Viņi ir maigi mīlnieki un uzticīgi ģimenes cilvēki. Šī gara pārstāvji neveidos ģimeni ar uzspiestu partneri. Tomēr, ja cilvēks – vilks iemīlēsies un nesaņems pretī tādas pat jūtas, viņš var sākt atriebt salauzto sirdi.

Viņu ticība un tiekšanās pēc mīlestības ar šiem cilvēkiem paliek vienmēr, neatkarīgi no tā, kādā vidē viņi ir auguši.

 

Piekūns (21.03-19.04)

Piekūna gars atbilst cilvēkiem – līderiem. Možs prāts un spēja redzēt visu ainu kopumā, ļauj viņiem atrast izeju no jebkuras situācijas. Bet viņu pašapmierinātība var citos raisīt noraidošu attieksmi pret viņiem.

Attiecības ar cilvēku-piekūnu var būt ļoti kaislīgas. Tomēr vienlaicīgi viņi var būt nepacietīgi, pat rupji, un tas derēs ne visiem.

 

Bebrs (20.04-20.05)

Bebra gara aizgādnība ļauj cilvēkiem iegūt augstu atbildības sajūtu. Viņi prot pielāgoties pie dažādām situācijām, bet vienmēr tiecas visu izdarīt pareizi. Viņi ir gatavi uz sevi uzņemties pienākumus, pat ja tas sarežģīs viņu dzīvi.

Galvenā problēma cilvēkam-bebram ir aizrautība. Reizēm viņi aizraujas tik ļoti, ka rīkojas neapzināti, un tikai ar vecumu saprot, ka neko citu nav redzējuši.

 

Briedis (21.05-20.06)

Cilvēki-brieži ir dzimuši iedvesmotāji. Viņi ir jautri, draudzīgi, un pie katra var atrast savu pieeju. Cilvēks, kurš ir dzimis Brieža aizgādnībā, ar prieku dāvinās citiem savu enerģiju. Pie draugu strīdiem viņš neieņems neviena pusi, bet uzstāsies kā samierinātājs.

Slikta vide bērnībā ļoti ietekmē šos cilvēkus. Viņi kļūst par divkošiem, sliņķiem un prasīgiem cilvēkiem.

 

Dzenis (21.06-21.07)

Dzeņa aizgādnības gars apvelta ar empātiju. Viņi vienmēr ir gatavi uzklausīt un atbalstīt. Viņi ir ideāli ģimenes cilvēki un draugi. Viņi ir atjautīgi, labi audzināti un pieticīgi.

Uzauguši aprūpēti un mīlestībā, viņi var kļūt pat romantiķiem un sapņotājiem. Bet, ja bērnībā ir bijusi slikta atmosfēra, viņi izaugs greizsirdīgi un aizkaitināmi.

 

Lasis (22.07-21.08)

Laša gars ir pats enerģiskākais indiāņu zodiakā. Viņš vienmēr ir spējīgs sev atrast mērķi un motivāciju, lai to sasniegtu. Cilvēka-laša entuziasms viegli nododas citiem.

Cilvēka-laša emocionālā stabilitāte un labestība būs atkarīga no viņa bērnības. Sliktā vidē viņš var kļūt par egoistu, kuru kaitina viss un visi.

 

Lācis (22.08-21.09)

Cilvēki, kuri ir dzimuši Lāča gara ietekmē, ir apveltīti ar pragmatismu un loģiku. Vadībā viņi ir stingri, darbā lietu realizētāji. Metodiskums un racionalitāte ir galvenie pavadoņi cilvēkam-lācim.

Piedzimšana labvēlīgā vidē apvelta viņus ar dāsnumu, vēlmi parūpēties par citiem. Slikta vide uzliek viņiem sīkumainības zīmogu.

 

Vārna (22.09-22.10)

Vārnas aizgādnības gars padara cilvēkus par ideju ģeneratoriem. No viņiem sanāk veiksmīgi izgudrotāji un politiķi. Cilvēki-vārnas spēj apburt ar vārdu spēku.

Ja viņiem neļauj izpaust savas idejas, cilvēki-vārnas var kļūt par sapņotājiem un atrauti no realitātes. Sliktā vidē viņiem paaugstinās prasīgums pret citiem un atriebīgums.

 

Čūska (23.10-22.11)

Cilvēkiem-čūskām piemīt augsta saikne ar gariem. Tiekšanās pēc cieņas un vēlme palīdzēt bieži aizved šos cilvēkus pa medicīnas ceļu. Bet ikdienas rūpes var viņus biedēt.

Čūskas aizgādnība palīdz būt par iedvesmojošu partneri, tomēr šiem cilvēkiem raksturīgas noskaņojuma maiņas un rupjība.

 

Pūce (23.11-21.12)

Pūces gara ietekmē cilvēkiem piemīt augsta dualitāte. Viņi ir nežēlīgi, bet elastīgi, kareivīgi, bet jūtīgi. Cilvēki-pūces mīl riskēt, tāpēc izvēlas atbilstošu profesiju. Viņiem nav vajadzīgs citu cilvēku maigums un siltums, viņi ir ļoti pašpietiekami.

Nelabvēlīgā vidē cilvēku-pūču agresivitāte var vairākkārt palielināties. Vai arī to var nomainīt depresija un apātija.

 

Zoss (22.12-19.01)

Zoss gara aizgādnība padara cilvēkus izlēmīgus un neatlaidīgus. Viņi mīl konkurenci, visu laiku ir ar kaut ko aizņemti. Viņu neatlaidība sasniegt savus mērķus var būt lipīga. Vienlaikus cilvēki-zosis ir uzmanīgi un rūpējas par saviem mīļajiem.

Slikta vide bērnībā var pārvērst viņu neatlaidība maniakālā apsēstībā ar idejām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment