Aizkustinošs stāsts par vīru un jaundzimušo lidojošo vāveri

Šis stāsts par lidojošo vāveri ir satricinājis visu internetu ar savu gādību un nesavtību. Džefs Longo bija devies savā ikdienas maršrutā no darba uz mājām. Pa ceļam uz ietves viņš pamanīja kaut ko maziņu guļam uz trotuāra.

Šķita, ka tas kustas, par spīti tam, ka gulēja svelmainajā Floridas saulē. Džefam nebija ne jausmas, kas tas ir par dzīvnieciņu, tāpēc viņš to paņēma mājas, nofotografēja un pajautāja interneta lietotājiem.

Tad forumā noskaidrojās, ka tā ir lidojošā vāvere, bet neviens foruma dalībnieks īsti neticēja, ka tā varētu izdzīvot. Kāds pat izteicās: “Drīz vien tā vienkārši paņems un nomirs tavās rokās.” Bet Džefs nepadevās un mēģināja palīdzēt mazajai radībai …

Par spīti tam, ka tā tikai nesen bija piedzimusi, izskatījās, ka vāveres dzīve jau ir galā.

v

Bija acīmredzams tas, ka dzīvnieciņš cieš no dehidrācijas, tāpēc viņš sāka dzirdīt lidojošo vāveri ar ūdeni un pēc pāris ūdens lāsēm dzīvnieciņš sāka izrādīt aktīvākas dzīvības pazīmes.

vāvere cepums1

Džefs sāka to barot ar dažādu pārtiku, kāda šķita piemērota mazajam vāverēnam. Un drīz pēc tam jau mazais, vārgais radījums sāka pieņemties spēkā un dienu no dienas kļuva dzīvīgāks.

vāvere cepums2

Pa to laiku Džefs jau bija devis jaunajam draugam vārdu: Cepums. Jo mazais vāverēns vienmēr uzlasīja cepuma drupačas no virtuves galda.

vāvere cepums3

Cepums ieguva vēl vienu draugu, Džefa suni. Džefs saprot, ka visticamāk pienāks laiks, kad viņiem nāksies šķirties, bet pagaidām viņi bauda viens otra kompāniju!

vāvere cepums4

 

vāvere cepums6 vāvere cepums5

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment