Aizkustinoši: kādēļ slimnīcā notika kāzas 4 gadus vecai meitenītei?

Abija ir slima ar leikēmiju. Viņa ir Melodija Centra bērniem ar vēzi paciente, Albānijā, un viņa ir iemīlējusies savā mīļākajā medbrālī, Metā Hiklingā. Viņa mātei uzstāja, ka viņa Hiklingu apprecēs un viņa vēlas, lai tas notiktu ātrāk, nevis vēlāk. Viņas māte piezvanīja Hiklingam un pārsteidza viņu ar šīm ziņām. Hiklings devās plānot, lai sarīkotu mazajai meitenei pienācīgas kāzas.

Viņam tika dotas tikai 12 stundas laika, tādēļ viņš lūdza savu kolēģu palīdzību un vienojās ar floristu par ziedu pušķa izgatavošanu, lai padarītu kāzu dienu neaizmirstamu.

Nākamajā dienā viņš Melodija centra darbinieku, Abijas mātes un citu priekšā sarīkoja sirdi sildošu kāzu ceremoniju savai līgavai.

Viņš šo svarīgo dienu atceras sekojoši:

„Viņa ienāca, dodoties pa rožu ziedlapiņām kaisītu ceļu, un viņu pie vīra izdeva viņas māte. Mums bija fantastiska līgavas māsa, daktere Dženifera Pīrsa, un mūsu oficiants Kevins Feisthāmels bija mūsu gredzenu turētājs. Paciente kautri man palūdza, lai apprecu viņu. Es nevilcinoties teicu jā, pretī es saņēmu apskāvienu un mēs to noslēdzām, apmainoties konfekšu gredzeniem. Tad mēs devāmies pa gaiteni mūsu jaunajā „tikko precēto” automašīnā. Patiesību sakot, es to stūmu, un tad mēs atgriezāmies palātā uz torti un fotogrāfijām.”

„Līgava bija tērpusies brīnišķīgā kleitā, viņai galvā bija vainags un rokā puķu pušķis, viņa teica, ka tā ir labākā diena viņas mūžā. Viņa saņēma kāzu dāvanu – bildi kopā ar savu vīru, ko parakstījuši visi darbinieki.”

„Mēs varam tikai iedomāties, ka tagad visas mazās meitenes stāsies rindā, lai „apprecētu” Metu.”

Noskaties visu kāzu ceremoniju!

Avots:

osta

https://www.youtube.com/watch?v=ZmkJY0z84tY

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment