Aktiera Intara Rešetina dzīvē sliktas ziņas

Latvijā daudziem zināmais Intars Rešetins dzimis 1980. gada 1. maijā Valmierā. Viņš ir talantīgs latviešu aktieris, teātra režisors, televīzijas programmu vadītājs un pasākumu vadītājs.

 

Dailes teātra aktieris no 1999/2000. gada līdz 2018/2019. gada sezonai. Mācījies Rūjienas vidusskolā. Dailes teātra 8. studijā iestājies 1998. gadā un absolvējis 2002. gadā. 2015. gadā pēc režijas kursa beigšanas pie Mihaila Gruzdova Latvijas Kultūras akadēmijā ieguvis arī humanitāro zinātņu bakalaura grādu mākslā.

 

Vairākkārt nominēts Spēlmaņu nakts nominācijām kā aktieris un režisors. 2004. gadā viņš saņēma balvu “Spēlmaņu nakts” kategorijā “Labākais jaunais skatuves mākslinieks”.

LASI VĒL: Ir trīs sievietes ķermeņa nepilnības, kuras vīriešiem šķiet pievilcīgas, bet kuras var sievieti iedzīt kompleksos

Kā režisors viņš debitēja Dailes teātrī 2014. gadā ar izrādi “Nakts vēl nav galā”. Viņš ieguva Spēlmaņu nakts gada debijas balvu. Viņš režisējis īsfilmas “Laid iekšā” (2016) un “Flauta” (2020). Latvijas radio seriāla “Svešie jeb miļeņkij ti moi” (2021) režisors un dramatizējuma līdzautors.

 

Intars aktīvi darbojas arī sociālajos tīklos, kur regulāri publicē dažādus notikumus un savas pārdomas. Šoreiz viņš stāstīja par notikušo uz ielas, kas satrauca iedzīvotājus…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment