Neparastas, taču veselīgas picu pamatnes:
- puķkāpostu pamatne (samal puķkāpostu, notecini sulu. Sajauc samalto puķkāpostu ar pāris sakultām olām un mozzarella, un parmezāna sieru un izklāj visu uz pannas. Liec cepeškrāsnī, lai nedaudz apcepas – un pamatne gatava!);
- brokoļu pamatne (samal brokoļus kopā ar sīpolu un pāris ķiploka daiviņām, notecini sulu un piejauc olu un sāli ar pipariem. Izklāj uz pannas un liec cepeškrāsnī, lai nedaudz apcepas);
- cukini pamatne (samal cukini, notecini sulu. Pievieno pāris olas, sāli pēc garšas, nedaudz rīvmaizes, mozarella un parmezāna sieru. Izklāj uz pannas un liec cepeškrāsnī, lai nedaudz apcepas);
- baklažāna pamatne (sagriez baklažānu ripiņās un liec virsū visas vēlamās sastāvdaļas).
Lasi vēl: Trūkst ideju pilnvērtīga uztura ēdienkartei? Lūk, piedāvājam nedēļas plānu!
VIDEO:
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- Labākās frizūras sievietēm pēc 50: idejas, kas piešķir apjomu smalkiem matiem
- Kāds nobraukums automašīnai tiek uzskatīts par robežu: skaidroju “50% principu
- ”Lietus līs kā pa Jāņiem”: sinoptiķi publicējuši satraucošu laika prognozi novembrim
- Atklāšu manas ģimenes iecienītāko salātu recepti: ”Skudrupūzni” var pagatavot no vienkāršām sastāvdaļām
- Ieraudzījis pazīstamu gredzenu viesmīles pirkstā, uzņēmējs uzdeva vienu vienīgu jautājumu uz kuru viesmīle nevarēja atbildēt
- Kāpēc iekšpagalmu nedrīkst nobruģēt: agrāk es minēju, bet tagad zinu droši un tāpēc tas ir aizliegts ASV







