Neparastas, taču veselīgas picu pamatnes:
- puķkāpostu pamatne (samal puķkāpostu, notecini sulu. Sajauc samalto puķkāpostu ar pāris sakultām olām un mozzarella, un parmezāna sieru un izklāj visu uz pannas. Liec cepeškrāsnī, lai nedaudz apcepas – un pamatne gatava!);
- brokoļu pamatne (samal brokoļus kopā ar sīpolu un pāris ķiploka daiviņām, notecini sulu un piejauc olu un sāli ar pipariem. Izklāj uz pannas un liec cepeškrāsnī, lai nedaudz apcepas);
- cukini pamatne (samal cukini, notecini sulu. Pievieno pāris olas, sāli pēc garšas, nedaudz rīvmaizes, mozarella un parmezāna sieru. Izklāj uz pannas un liec cepeškrāsnī, lai nedaudz apcepas);
- baklažāna pamatne (sagriez baklažānu ripiņās un liec virsū visas vēlamās sastāvdaļas).
Lasi vēl: Trūkst ideju pilnvērtīga uztura ēdienkartei? Lūk, piedāvājam nedēļas plānu!
Tevi arī varētu interesēt
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- Vecmāmiņas Annas firmas ēdiens – izcili gards kartupeļu, kāpostu un maltās gaļas sacepumsby Anete Vītola
- Ja putns pie jūsu loga pieklauvē vai ietriecas tajā, tas patiesībā nav tikai negadījums, bet gan būtiska zīmeby Rinalds Bergmanis
- Vīra dzimšanas dienā vīramāte pasniedza viņam dāvanu, pēc kuras viņa vairs nav laipni gaidīta mūsu mājāsby Rinalds Bergmanis