Alternatīvas klasiskajām picu pamatnēm. Tās ir ne tikai veselīgākas, bet arī garšīgākas!

Neparastas, taču veselīgas picu pamatnes:

  • puķkāpostu pamatne (samal puķkāpostu, notecini sulu. Sajauc samalto puķkāpostu ar pāris sakultām olām un mozzarella, un parmezāna sieru un izklāj visu uz pannas. Liec cepeškrāsnī, lai nedaudz apcepas – un pamatne gatava!);
  • brokoļu pamatne (samal brokoļus kopā ar sīpolu un pāris ķiploka daiviņām, notecini sulu un piejauc olu un sāli ar pipariem. Izklāj uz pannas un liec cepeškrāsnī, lai nedaudz apcepas);
  • cukini pamatne (samal cukini, notecini sulu. Pievieno pāris olas, sāli pēc garšas, nedaudz rīvmaizes, mozarella un parmezāna sieru. Izklāj uz pannas un liec cepeškrāsnī, lai nedaudz apcepas);
  • baklažāna pamatne (sagriez baklažānu ripiņās un liec virsū visas vēlamās sastāvdaļas).

Lasi vēl: Trūkst ideju pilnvērtīga uztura ēdienkartei? Lūk, piedāvājam nedēļas plānu!

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment