“Amserv Motors” un “MyFitness” aicina – “Brauc vesels!”

• “Amerv Motors” un “MyFitness” rīko pirmo pasākumu, lai pievērstu uzmanību autovadītāju veselībai.

• Trīs semināri ar noderīgiem ieteikumiem un padomiem veselīgākai un ērtākai auto vadīšanai.

• Ķermeņa analīzes digitālās tehnoloģijas noderīgas informācijas iegūšanai organisma vispārējo stāvokli.

• Iepazīšanās ar jaunākajiem Toyota modeļiem.

Lai aicinātu autovadītājus pievērst vairāk uzmanības savai veselībai, autocentrs “Amserv Motors” sadarbībā ar sporta un fitnesa klubu ķēdi “MyFitness” šī gada 16. maijā, “Amserv Motors” autosalonā Krasta ielā 3, rīkoja īpašu veselības pēcpusdienu “Brauc vesels!”. Pasākuma laikā norisinājās vairāki semināri autovadītājiem, bija iespēja izmēģināt ķermeņa analīzes aparātu, iepazīties ar jaunākajiem Toyota modeļiem, kā arī baudīt veselīgas uzkodas un izklaidēties Armanda Simsona vadībā.

Lai arī auto ir neatņemama mūsu ikdienas dzīves sastāvdaļa, ilgstoša un regulāra atrašanās pie stūres ar laiku var radīt veselības traucējumus. Auto vadīšanas specifika nosaka, ka kopumā autovadītājs pie stūres atrodas mazkustīgā pozā, tāpēc nereti rodas sūdzības par muguras sāpēm, kāju vai roku tirpšanu, stīvumu plecos un kaklā. Turklāt, ja cilvēkam jau ir kādas hroniskas kaites, īpaši saistībā ar mugurkaulu un kustību aparātu, auto vadīšana nepatīkamās sajūtas vēl vairāk pastiprina, pat, ja veiktais attālums ir neliels. Laikus pievēršot uzmanību savai veselībai, problēmas iespējams novērst vai rast tām risinājumu, tāpēc “Amserv Motors” sadarbībā ar “MyFitness” aicināja apmeklēt pirmo īpaši autovadītājiem veltīto veselības pēcpusdienu “Brauc vesels!”.

Pasākuma laikā norisinājās trīs “MyFitness” speciālistu vadīti semināri: “Sēdēšanas pozas pie stūres”, “Ieteikumi gariem braucieniem” un “Krampji braukšanas laikā”. Līdztekus ikvienam apmeklētājam bija iespēja iegūt informāciju par savu pašreizējo ķermeņa stāvokli, izmantojot ķermeņa analīzes aparātu. Ar tā palīdzību var noskaidrot sava ķermeņa bioloģisko vecumu, tauku procentu un to izvietojumu dažādās ķermeņa daļās, sava ķermeņa beztauku svaru, pamata vielmaiņas rādītājus un ieteicamo kaloriju uzņemšanas daudzumu dienā, kā arī svara izmaiņu vadlīnijas.

Līdztekus pasākuma viesi varēja iepazīties arī ar jaunākajiem Toyota modeļiem: Corolla Hatchback, Corolla Sedan, Corolla Touring Sports, Camry un RAV4. Jaunums Eiropas tirgū – visi Toyota kompoaktās klases modeļi turpmāk nesīs Corolla vārdu un būs pieejami ar divām dzinēju izvēlēm – tradicionālo benzīna un hibrīda. Savukārt jaunais Camry, kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal ir pieejams Eiropā – būs pieejams tikai kā pašuzlādes hibrīds. Savukārt, Corolla Hatchback un Corolla Touring Sports ir jaunā Dual Hybrid Strategy pārstāvji, kas nozīmē, ka klienti var izvēlēties divus atšķirīgas jaudas hibrīddzinējus – 1.8 Hybrid 72kW un 2.0 Hybrid 112 kW. Viesi arī izmantoja iespēju pieteikties individuāliem testa braucieniem ar ikvienu no šiem modeļiem.

Kā allaž “Amserv Motors” rīkotajos pasākumos neiztika bez atraktīvām izklaidēm, kuru vadīšana arī šoreiz tika uzticēta populārajam pasākumu vadītājam Armandam Simsonam. Darbojās Laimes rats ar balvām no “Amserv Motors” un “MyFitness”, bērnu priekam bija sarūpētas zīmola “Annels” piepūšamās atrakcijas, viesi baudīja veselīgas uzkodas un patīkamu gaisotni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment