Andžela Perla nosaukusi 5 zodiaka zīmes, kurām oktobris paies zem laimīgās zvaigznes

Populārā astroloģe Andžela Perla nosauca 5 zodiaka zīmes, kurām oktobris paies zem laimīgas zvaigznes. Rudens otrais mēnesis būs kā skaista šūpojoša laiva.

No vienas puses, šis mēnesis būs piepildīts ar jautājumiem, uz kuriem nevar viennozīmīgi atbildēt – jā vai nē. No otras puses, tik krāsains un bagātīgs astronomiskais mēnesis šogad vēl nav bijis.

Cilvēkus gaida divi meteoru lieti, ikviens varēs izbaudīt to skaistumu. Oktobrī mūs gaida divi pilnmēneši – mēneša sākumā debesis izgaismos asiņainais vai medību mēnesis, bet mēneša beigās – Zilais mēnesis.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kuras var cerēt uz ļoti labu rudeni

Turklāt Zilais mēness ir ļoti reta parādība, kas notiek vien reizi pāris mēnešos.

Spēcīgi zvaigžņotie patroni – Marss un Urāns – nostāsies opozīcijā mūsu planētai un palielinās savu ietekmi. Un tik notikumiem bagātā mēnesī 5 zodiaka zīmes varēs paļauties uz to, ka laimīgā zvaigzne iekritīs tieši viņu rokās un piepildīs jebkuru vēlmi.

 

Oktobris būs visveiksmīgākais un priecīgākais laiks šo zīmju pārstāvjiem.

 

Dvīņi, kuriem veiksme šķita kaut kas īslaicīgs un tāls, var droši paļauties uz veiksmi un panākumiem oktobrī. Sarežģītās problēmas un neveiksmes, kas visus pēdējos mēnešus nomocīja dažus zīmes pārstāvjus, atkāpsies.

To vietā nāks panākumi, veiksme un ātri risinājumi visām problēmām. Oktobris ir labs laiks, lai atrisinātu mājokļu jautājumu un jebkura veida nekustamo īpašumu darījumus.

Dvīņu laimīgā zvaigzne izgaismos viņu ceļu un dāvās daudz laimīgu dienu.

 

Vēži visu oktobri būs pacilātā noskaņojumā. Šīs zīmes pārstāvju personīgā dzīve ritēs pilnā sparā.

Viņu laimīgā zvaigzne bija, ir un būs nakts skaistule Luna. Tieši viņa palielinās vēžu jutīgumu un oktobrī padarīs viņus īpaši pievilcīgus.

Lasi arī: Tests: dzīvnieks, kuru pirmo pamanīsi attēlā, atklās tavu patieso būtību un tavas dominējošās īpašības

Zīmes pārstāvji sajutīs, kā viņi iegūst drosmi un vēlmi gāzt kalnus. Šos mirkļus nevajadzētu izniekot.

Darbā ir vērts atrisināt daudzus jautājumus. Jūs varat droši vērsties pie priekšniekiem un sākt runāt par algas pielikumu. Netiks ignorēts ne viens vien Vēžu lūgums.

Vēžiem obligāti jāizbauda maģiskais meteoru lietus. Jo viena no laimīgajām zvaigznēm būs paredzēta tieši šīs zīmes pārstāvjiem.

 

Svari, kas ir visu skaisto un neparasto lietu cienītāji, visa oktobra garumā saņems pārsteigumus. Viņu profesionālā aktivitāte oktobrī dos vēl nebijušus ienākumus.

Šis stāvoklis būs saistīts ar zīmes pārstāvju atzīšanu par izciliem sava amata profesionāļiem un meistariem.

Skorpioniem viss rudens otrais mēnesis būs ļoti aktīvs. Vēlme virzīties uz priekšu, sasniegt tālus mērķus virzīs šīs zīmes pārstāvjus.

 

Tas ir saistīts ar faktu, ka Skorpionu patrons – Marss – būs opozīcijā un sūtīs Skorpioniem spēcīgu aktivitātes vilni. Šo iespēju nevajadzētu palaist garām.

Ir vērts maksimāli visu izspiest no šīs pozitīvās situācijas. Būs iespējams panākt vienošanos, kur iepriekš zīmes pārstāvji nevarēja atrast kopīgu valodu ar sarunu biedru.

Kāds iegūs tā cilvēka sirdi, kurā viņi jau sen ir iemīlējušies, kāds saņems amatu, par kuru jau sen bija sapņojis. Un kāds, uzņemoties lielu risku, kļūs par pieklājīga laimesta īpašnieku.

 

Mežāžus sagaida liela auditorija un daudz skatītāju. Katram šīs zīmes pārstāvim būs sava slavas platforma.

Mākslinieciskie Mežāži atradīsies uzmanības centrā un saņems pelnītas ovācijas. Mežāži sportisti izcīnīs tikai zelta medaļas un kāps uz goda pjedestāla, bet šajā zīmē dzimušie zinātnieki saņems ievēorjamas balvas par ieguldījumu zinātnē.

Lasi arī: VIDEO: Avārija, kuras varēja nebūt Indrānu pagastā

Ikviens Mežāzis saņems savu atlīdzību par neatlaidību un izturību grūtību priekšā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment