Apaļa sieviete kārtīgi piedzeras un tādēļ zaudē 70 kilogramus – kādā veidā?!

Veritija tikai nākamajā rītā saprata, ka ir nopietni sevi savainojusi, nokrītot no krēsla.

Viņa pastāstīja par piedzīvoto: „Es tikai pieliecos, lai saklātu gultu, kad izdzirdēju sprakšķi mugurkaula rajonā. Es skaļi kliedzu – tās bija agoniskas sāpes. ”

„Es vairs nevarēju iztaisnot muguru. Tas bija ārkārtīgi muļķīgi – es skaļi smietos, ja tas nebūtu tik sāpīgi.”

Viņai izdevās nošļūkt lejā pa kāpnēm uz pirmo stāvu, tad viņa izsauca taksometru un devas uz slimnīcu, kur apstiprinājās, ka viņai ir diska trūce.

„Slimnīcā man paskaidroja, ka ārējā diska daļa ir pārrauta un tā daļa, kas palikusi iekšpusē, spiež tur esošo nervu.”

„Tas izklausījās ārkārtīgi šausmīgi. Es nekad nebiju tik ļoti nožēlojusi, ka svēru tik daudz.”

Veritijas trauma bija tik nopietna, ka viņai tika izrakstīti stipri pretsāpju līdzekļi un viņai tika ieteikts saglabāt mājas režīmu četras nedēļas. Šī perioda laikā viņa apsolīja sev, ka pārveidos savu ķermeni.

„Tas bija mirklis, kad manā prātā „iedegās lampiņa” un es sapratu, ka mans svars ir vainojams pie manas traumas nopietnības. Es uzsāku diētu un zaudēju nelielu daļu svara, bet vēl joprojām svēru daudz – 120 kilogramus. Es biju milzīga.”

Veritija atzinās, ka viņai liekais svars parādījās jau pusaudža gados, kad 14 gadu vecumā viņa svēra jau 120 kilogramus. Viņa teica: „Es biju 1,80 metrus gara, tādēļ varēju panest savu svaru. Skolā es tiku saukta par briesmoni, tādēļ es uzaudzēju biezu ādu.”

„Es vienmēr esmu mīlējusi ēdienu. Saldumiem es iztērēju visu savu kabatas naudu. Ja man bija šokolādes batoniņu iekrājumi, es apriju vismaz četrus vienā reizē. Es biju diezgan gara, tādēļ sākumā nevarēja ievērot to, ka man uzkrājās liekais svars. Es pieēdos visās ēdienreizēs, pat tik traki, ka man palika slikti. Mans ķermenis nekad man nelika apstāties, tādēļ es tikai turpināju ēst.”

Lai arī Veritijas vecāki mēģināja viņai palīdzēt uzsākt ēst veselīgi un izpildīt fiziskus vingrinājumus, tas viņai nešķita pietiekoši, lai mainītu savus paradumus.

2A845C8B00000578-3160566-image-a-18_1436872537561 2A845C9C00000578-3160566-image-a-24_1436872856535

„Kad biju aptuveni 16 gadus veca, sapratu, ka mans garums vairs nevar noslēpt manus liekos kilogramus.”

„Kāda bērnu grupa skolā mani sāka saukt par „ziloņcilvēku”. Tas bija biedējoši. Man bija labi draugi, kas mani atbalstīja, tomēr iekšēji es jutos nožēlojami.”

Par spīti tam, ka viņa bija kļuvusi par izsmieklu, Veritija nedomāja uzsākt veselīgu diētu. Kad viņa iestājās Nordemptonas universitātē, viņa kļuva par ballīšu dvēseli, tas lika viņas vidukļa izmēram vēl vairāk palielināties.

„Es bez jebkādām problēmām varēju izdzert 8 litrus sidra vienā nedēļas nogalē, kam parasti sekoja arī kāds kebabs vai cita neveselīga uzkoda.”

Veritija pastāstīja, ka viņas draugs viņu veda uz darbu ar mašīnu un viņa gandrīz vispār pati nekur negāja kājām.

Tikai tad, kad viņas draugs viņu pameta, viņa saprata, ka viņas dzīve nav tāda, kādai tai vajadzētu būt. Pēc šķiršanās viņa viena sēdēja istabā, izmisusi un ar salauztu sirdi. Viņa ieskatījās spogulī, kur viņa redzēja pilnu sava auguma attēlu.

„Es nespēju noticēt, ka sieviete, kas skatījās man pretī biju es. Man bija tikai 24 gadi, es biju milzīga un pēkšņi – viena pati – man vajadzēja apgriezt savu dzīvi kājām gaisā.”

Veritija izmainīja savu diētu, šokolādes batoniņus nomainot pret augļiem, bet taukiem piesātinātās ātrās uzkodas pret vistas gaļu un dārzeņiem. 8 mēnešu laikā viņa bija zaudējusi 26 kilogramus. Viņa domāja, ka viņai rēgojas.

Viņa atzīmēja savu progresu, kad notika nepatīkamais incidents.

„Es biju ārkārtīgi izbrīnīta, ka izsitu muguras disku, pieliecoties, lai saklātu gultu. Es sapratu, ka vēlos nomest vēl lielāku daudzumu liekā svara. ”

Veritija turpināja ievērot diētu un apmeklēja sporta zāli, tiklīdz viņas mugura atlaba.

Divu gadu laikā Veritija nu ir sarukusi līdz 14 izmēram.

Viņa atceras: „Bija laiks, kad cilvēki nevarēja man tikt garām veikalā un nevarēju aiziet līdz stūra veikalam bez aizdusas. Tagad katru nedēļu dodos peldēt vai braucu ar riteni. Vairs nevaru iztikt bez vingrinājumiem.”

Veritija ir zaudējusi 66 kilogramus un mugura viņai vairs nesagādā nekādas problēmas. Viņa vēlas atbrīvoties vel no 6 kilogramiem, lai sasniegtu sev vēlamo svaru.

„Tagad man ir arī jauns draugs, kurš mani dievina,” viņa atzinās, „jā, dzīve nevar būt vēl skaistāka.”

Avots: www.dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment