Apprecējāmies, bet kā dzīvot tālāk?

Piedod un aizmirsti

Tev ir jādzīvo ar šo cilvēku līdz mūža galam, tāpēc nav vērts zaudēt katru dienu un padarīt to neciešamāku gan sev, gan otram, atceroties un pārmetot senus notikumus, par kuriem jau neskaitāmas reizes tika lūgta piedošana.

Esi reāls!

Atmet un aizmirsti savas pasakainās gaidas, ka tagad mājās būs sieviete, kura ir fantastisks kulinārs, seksuāla sieviete, veiksmīga karjeriste un gādīga māte. Mēs visi esam cilvēki, kuri nogurst un nav spējīgi darīt visas lietas, kuras sabiedrība ir izdomājusi.

Radi pilnīgu uzticību

Bez uzticēšanās otram, tava un tava partnera dzīve būs elle un drīz vien kāds labprātāk nomainītu tavus apskāvienus pret cita cilvēka apskāvieniem. Tev ir jārada uzticība, bet lielākā daļa slēpjas tevī paša, jo tikai par sevi pārliecināts cilvēks patiesi var otram uzticēties.

Intimitāte ir atslēga

Intimitātei ir maz sakara ar seksu. Intīmas sarunas ir tās, kuras satuvina cilvēkus patiesi garīgā līmenī, kuru reti var sasniegt tikai nodarbojoties ar seksu, pieņemot to kā intīmu laika pavadīšanas veidu. Laulība ir viena gara un saturīga saruna.

Pieņem atšķirības

Jūs neesat vienādi un nekad nebūsiet. Katrs cilvēks ir indivīds, kurš nav jāvērtē kā daļa no pāra, bet gan kā atsevišķs cilvēks, jo viņam var būt pavisam citādākas domas un cits skatu punkts uz lietām. To vajag uzklausīt un mīlēt, nevis noliegt un ienīst.

Avots: realsimple.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment