Aprēķini savu dzīves, likteņa un citus pamata skaitļus; Dzimšanas dati ir cilvēka enerģētikas kosmiskais kods.

Numeroloģijas gudrība

Katram cilvēkam ir savs dzīves stāsts, un skaitļi to palīdz izskaidrot. Tā ir vesela skaitļu kopa, kas atklāj katra indivīda īpašās spējas, māca iecietību, spēju pieņemt citus un izskaidro notikumus.

Dzīves ceļa skaitlis. Iegūst, saskaitot dzimšanas dienas, mēneša un gada ciparus. Tas norāda īpašo ceļu, pa kuru jāiet šīs dzīves laikā, un atspoguļo dabiskās spējas un talantus.

Likteņa skaitlis. Iegūst, saskaitot vārda patskaņus un līdzskaņus. Tas ataino dzīves aicinājumu un misiju.

Dvēseles skaitlis. Iegūst, saskaitot vārda patskaņus. Tas parāda sirds ilgas un iekšējo motivāciju, ataino esības dziļākās vēlmes.

Personības skaitlis. Iegūst, saskaitot vārda līdzskaņus. Tas ir skats no malas, kā citi tevi redz un vērtē gan pēc apģērba, gan rakstura.

Brieduma skaitlis. Iegūst, saskaitot dzīves ceļa un likteņa skaitļus. Tas parāda virzienu dzīves otrajai pusei, ataino īsto ES, jo cilvēks sāk dzīvot saskaņā ar savu iekšējo un ārējo ES.

Virsotņu skaitļi. Tie ir četri dzīves posmi, kas iezīmē ceļu uz augstākajiem sasniegumiem.

Pārbaudījumu skaitļi. Četri pārbaudījumi, kas jāiztur, lai sasniegtu augstākās spējas. Tie definē grūtības, kas jāpārvar.

Galvenie cikli. Trīs dzīves daļas par galvenajiem tematiem, kas valda cilvēka Zemes dzīves laikā. Tie palīdz saprast savu panākumu un pārbaudījumu nozīmi un koncentrēties uz tiem.

Personiskā gada skaitlis. Tas parāda, kādā virzienā katru gadu jāvērš sava enerģija, kā vajadzētu rīkoties saskaņā ar gada dabisko plūdumu.
Personiskā mēneša un dienas skaitlis. Vēsta, ko sagaidīt un kā rīkoties sakarā ar gaidāmajiem notikumiem, un uzrāda katra mēneša vai dienas tematus.

Dzimšanas dienas skaitlis. Atsedz katra īpašos talantus un svarīgākās mācības, kas apgūstamas dzīves laikā.

Zinot savus pamatskaitļus, tos var izmantot ikdienā: atklāt vārdā paslēpto informāciju, uzzināt, kā veidojamas attiecības, noteikt savu dvēseles radinieku, uzzināt, ko vēsta mājas un dzīvokļa numurs, e-pasta adrese, tālruņa numurs u. tml.

Ciparu matrica

Ciparu matricas pamatu veido Pitagora izstrādātā ciparu sistēma. Tā laika gaitā analizēta, papildināta un piemērota mūsdienām.

Mūsdienu numerologi izdala galvenos skaitļus, karmiskās mācības skaitļus un karmiskā parāda skaitļus.

Galvenie skaitļi ir tie, kas veidojas no diviem vienādiem cipariem – 11, 22, 33 utt. Tiem piemīt lielāks potenciāls un tie sniedz lielākas iespējas, taču to īpašniekiem jābūt noteiktam mērķim un garīgai ticībai, citādi var notikt pašiznīcināšanās. Atteikšanās no sava potenciāla realizēšanas sagādā spēcīgu iekšējo spriedzi, nervu sistēmas traucējumus un grūtības dzīvē.

Karmiskās mācības skaitļi norāda, kādu enerģiju cilvēks nav pieredzējis iepriekšējā dzīvē un kāda pieredze viņam jāiegūst šajā inkarnācijā. Šos skaitļus uzrāda cipari, kuru nav viņa vārdā.

Karmiskā parāda skaitļi – 13, 14, 16, 19 – pārstāv iepriekšējās dzīves ļaunprātības, kas ietiecas šajā dzīves gājumā.
Vērā tiek ņemta arī nulle. Tā nozīmē apslēpto potenciālu un neizpausto enerģiju.

Ciparu matricas konstruēšana

Lai konstruētu matricu, jāsastāda divas skaitļu rindas.

Pirmā rinda sastāv no dzimšanas gada, datuma un mēneša.

Otro rindu veido 4 pamatskaitļi:
– otrās rindas pirmo ciparu iegūst, summējot visus pirmās rindas skaitļus;
– otrās rindas otro ciparu iegūst, saskaitot 1. skaitļa ciparus;
– otrās rindas trešo skaitli iegūst, atskaitot no 1. skaitļa dzimšanas datuma pirmā cipara reizinājumu ar koeficientu 2;
– otrās rindas ceturto skaitli iegūst, saskaitot 3. skaitļa ciparus.

Pirmā ciparu rinda raksturo jauna cikla sākumu – cilvēka dzīvi, kaut kāda notikuma sākumu.

Otrajā ciparu rindā:
 1. skaitlis raksturo galvenās īpašības, kādas cilvēkam jāattīsta šajā dzīvē; 2. skaitlis ir vissvarīgākais jeb dzīves ceļa skaitlis, kas nosaka dzīves fonu un galvenos virzienus; 3. skaitlis rāda īpašības, kas iegūtas iepriekšējos iemiesojumos; 4. skaitlis parāda galvenās cilvēka īpašību izpausmes iepriekšējās dzīvēs.

Visus iegūtos skaitļus ieraksta matricas šūnās:

Ciparu matricā atspoguļojas noteikts daudzums ciparu vai to trūkums. Trūkstošais skaitlis kādā no matricas šūnām parāda konkrētās īpašības vājumu vai negatīvo nozīmi, pie kuras jāstrādā visa mūža garumā.

Skaitļu nozīme

0 – neizpaustā enerģija, potenciāls.

1 – ārējā izpausme, raksturs, aktivitāte, radošais impulss, griba.

2 – psihiskā enerģija, sadarbība, iztēle, emocionalitāte, iekšējais noturīgums, tiekšanās uz esības harmoniju.

3 – pašrealizācija, radošais impulss, uzņēmība, dzīves enerģija, radīšana.

4 – stabilitāte, noturība, praktiskums, prāts, intelektuālās spējas, saikne ar dzimtu, veselība.

5 – personības izpausme sociālajā sfērā, sabiedrības interešu izpratne, veiksme, saprāts, seksualitāte, mīlestība, attiecības ar bērniem, intuīcija.

Lasi arī: 12 psihologa padomi, kuri dažiem varētu šķist pārāk skarbi

6 – sadarbība, darbs, materiālais nodrošinājums, piezemētība, loģika.

7 – talanti, dievišķā dzirksts, sargeņģeļi.

8 – pienākuma apziņa, humānisms, attieksme pret līdzcilvēkiem, finanses.

9 – intelekts, gudrība.

Ja ciparu matricā nav 4, tas norāda uz karmisku parādu, ja nav 2 – uz vampīrismu.

Personiskais skaitļu kopums simboliski demonstrē vibrācijas, ko satur cilvēka būtība. Šos skaitļus var uzskatīt par savas GAISMAS sastāvdaļām. Kad mēs izstarojam skaitļa pozitīvās īpašības, mēs šo GAISMU ieslēdzam; kad tā izslēgta, var būt nosliece dzīvot bailēs un atstāt negatīvas pēdas gan savā, gan citu cilvēku dzīvē. Ieslēgsim GAISMU!

LA.lv
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment