Aprēķini savu dzīves, likteņa un citus pamata skaitļus; Dzimšanas dati ir cilvēka enerģētikas kosmiskais kods.

Mūsdienu zinātnieki skaidro, ka visam pasaulē piemīt enerģija un vibrācija un ka visa šī enerģija ir saistīta. Tāpēc nav jābrīnās, ka numeroloģija atdzimst no jauna, tikai plašākā un mūsdienīgākā izpausmē, raksta portāls la.lv.

Numeroloģijas mērķis

Gunta Olita Granda, ezoteriķe

Numeroloģija ir metafiziska zinātne, kas skaidro skaitļu vibrāciju ietekmi uz cilvēka dzīvi. Jau senie prātnieki konstatēja, ka neviens no ikdienā sastopamajiem brīnumiem nav tik pārsteidzošs kā skaitļu absolūtā precizitāte. Viņi pētīja un meklēja pierādījumus, kas šīs brīnumainās zīmes saista, līdz atklāja, ka vieni skaitļi cilvēkam ir laimīgi, bet citi, tieši otrādi, nelaimīgi. Tos sāka izmantot pašizzināšanai un nākotnes pareģošanai. Numeroloģijas vēsture sniedzas divarpus tūkstošu gadu senatnē.

Arī mūsdienu zinātnieki skaidro, ka visam pasaulē piemīt enerģija un vibrācija un ka visa šī enerģija ir saistīta. Tāpēc nav jābrīnās, ka numeroloģija atdzimst no jauna, tikai plašākā un mūsdienīgākā izpausmē.

Zinot, ka ikviens cilvēks ierodas pasaulē noteiktā datumā un ar noteiktu vārdu, iespējams izskaitļot, kāds ir šis cilvēks un kādas ceļazīmes ir sagatavotas viņa dzīvei.

Darbam ar skaitļiem ir viens mērķis – enerģijas saglabāšana. Piemēram, zinot savus pamatskaitļus, var noteikt sava rakstura iezīmes, spējas, kā arī izveidot harmoniskas attiecības, izvēlēties pareizo dzīvesveidu, profesiju, dzīvesvietu un vēl daudz ko citu, atbrīvojot cilvēku no liekas dzīvības enerģijas tērēšanas.

Dzimšanas skaitļu kombinācija norāda uz kodētu cilvēka bioenerģētisko matricu, kas numeroloģijā izpaužas kā noteikts skaitļu kods. Paši skaitļi veido savu valodu, bet senajos, piemēram, senebreju, alfabētos arī burtiem piedēvēja skaitļu nozīmi. Šī ideja balstās uz noslēpumaino vibrāciju likumu. Dzimšanas diena dod noteicošo skaitli, kas saistīts ar planētu, kurai piešķirts tāds pats skaitlis. Tas pārstāv vibrāciju, kas turpinās visu mūžu.

Kāpēc dzimšanas dienas skaitlis ir vissvarīgākais? Pirmkārt, tas ir nemainīgs. Otrkārt, tajā ietverta planētu ietekme dzimšanas brīdī. Treškārt, vibrācijas likumam darbojoties, dzimšanas mirklis nosaka vibrācijas raksturu un līdz ar to ietekmē cilvēka dzīvi no dzimšanas līdz nāvei.

Ar dzimšanas mēnesi vai gadu saistītais skaitlis nav tik personisks un intīms kā dzimšanas dienas skaitlis. Tie noder vispārēja rakstura jautājumu un plašāku notikumu plūsmu noskaidrošanai.

Izsakot vārda burtus ciparos, var izzināt cilvēka personības izpausmi un viņa centienus. Tam jāsaplūst vai jāpiemērojas dzimšanas dienas skaitlim. Ja vārds saskan ar cilvēka raksturu, tas ir labi, ja nesaskan vai ir pretrunā, – slikti.

Numeroloģijas pamatā ir izcilā matemātiķa un mistiķa Pitagora teorijas. Šis zinātnieks kļuva slavens ap 550. gadu pirms Kristus. Attīstot šo mācību, viņš un viņa skolnieki samazināja ciparu skaitu, atstājot skaitļus no 1 līdz 9. Tos uzskatīja par pamata skaitļiem, no kuriem var iegūt pārējos, piemēram, 9=1+8, 7=2+5, 6=4+2 utt. līdz bezgalībai. Pēc 200 gadiem slavenais Kornēliuss Agripa darbā “Okultā filozofija” nosauca šos skaitļus un to nozīmes.

Skaitļu nozīmes

1 – mērķa skaitlis, kas izpaužas kā agresivitāte un ambīcijas – visā, kas sākas ar A – alfabēta pirmo burtu.

2 – skaitlis, kas ietver tik galējus pretstatus kā diena un nakts. Tas atbalsta līdzsvaru un kontrastu, turklāt uztur līdzsvaru, sajaukdams pozitīvās un negatīvās īpašības.

3 – nozīmē nestabilitāti, tā simbols ir trijstūris, kas attēlo pagātni, tagadni un nākotni. Šis skaitlis apvieno talantu un jautrību un simbolizē pielāgošanās spējas.

4 – nozīmē stabilitāti un izturību. Tā drošumu attēlo kvadrāts – ar debespusēm, gadalaikiem un uguns, zemes, gaisa un ūdens elementiem. Tas ir visprimitīvākais skaitlis.

5 – simbolizē risku, kad rezultāts tiek sasniegts ar ceļojumu un pieredzes palīdzību. Stabilitātes trūkums, kas raksturīgs šim skaitlim, no vienas puses, var radīt nedrošību, bet, no otras puses, šis skaitlis vienlaikus ir vislaimīgākais un visneprognozējamākais.

6 – drošuma simbols. Tas ir harmonijā ar dabu, pārstāvēdams varavīksnes sešas krāsas. Ideāls skaitlis, kas dalās gan ar pārskaitli (2), gan ar nepārskaitli (3), tādējādi apvienodams abus elementus.

7 – simbolizē noslēpumu, pētniecību un zināšanu ieguvi, kā arī nezināmā un neredzamā izzināšanas ceļu. Ir septiņas valdošās planētas, septiņas nedēļas dienas, septiņas notis gammā. Šis cipars apvieno skaitļa 1 viengabalainību ar skaitļa 6 ideālumu un veido savu simetriju, kas padara to par īstenu psihes skaitli.

8 – materiālās labklājības skaitlis. Tas nozīmē pilnību sasniegušu drošumu, jo tiek attēlots ar dubultkvadrātu. Sadalot uz pusēm, tam ir vienādas daļas (4 un 4). Ja tās dala vēlreiz, daļas atkal ir vienādas (2, 2, 2, 2), radot četrkārtīgu līdzsvaru.

9 – vispārīgu panākumu simbols, vislielākais no elementārskaitļiem. Tas ietver noteiktas grupas iezīmes, kas padara to par noteicošo faktoru, ja vien šis skaitlis pilnībā attīstīts. Kā trīskārtīgs cipara 3 skaitlis 9 nestabilitāti pārvērš centienos.

Laika gaitā tika izstrādātas dažādas sistēmas, kā lielos skaitļus izteikt elementārskaitļos. Visvienkāršākā un populārākā metode ir šāda: saskaita visus attiecīgā skaitļa ciparus; ja tie veido 10 vai vairāk, saskaita arī šos ciparus. Procesu turpina tik ilgi, līdz iegūts elementārskaitlis no 1 līdz 9.
Daudzi uzskata, ka skaitļiem 11 un 22 ir sava īpaša nozīme. Tādā gadījumā jāpārbauda šāda skaitļa kvalitāte: vispirms to analizē kā skaitli 11 vai 22, bet pēc tam kā skaitli 2 (1+1) vai 4 (2+2).

Lasi arī: 12 psihologa padomi, kuri dažiem varētu šķist pārāk skarbi

Kāpēc skaitli 7 gadsimtiem ilgi uzskatīja par noslēpumainu un lietu garīgās puses raksturojošu, bet skaitli 9 – par skaitļu rindas nobeiguma ciparu? Tāpēc, ka visi parastie skaitļi, kas seko aiz 9, ir vienīgi pirmo deviņu atkārtojums. Piemēram, 10 ir skaitļa 1 atkārtojums, bet 11, ja saliek kopā tā komponentus pēc dabiskās saskaitīšanas noteikumiem, kā to darīja senie okultisti, atkārto skaitli 2; skaitlis 12 atkārto ciparu 3 utt. līdz 19, kas savukārt kļūst (1+9) vienlīdzīgs ar 10 (1) un tā līdz bezgalībai. Skaitļi 1 līdz 9 ir pamats, uz kura tiek būvēti visi pārējie skaitļi – līdzīgi tam, kā septiņas pamatharmonijas mūzikā ir visas mūzikas pamats vai kā septiņas pamatkrāsas ir visu esošo krāsu kombināciju pamats. Bībelē un citos Svētajos Rakstos visi septiņnieki vienmēr attiekušies uz noslēpumaino Dievišķo spēku, piemēram, pasaules radīšanas septiņas dienas. Pētot seno tautu okultās mācības, visos gadījumos skaitļa 7 īpašībās rod izpausmi noslēpumainais Dievišķais spēks Daba.

Vissenākajos laikos deviņi skaitļi tika piešķirti planētām. Tos izmantojuši un atzinuši visi okultisma pētnieki: haldieši, indusi, ēģiptieši un ebreji.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment