Apskatot muzejā uzņemtās bildes, viņi bija šokā

PAY-CLEAREST-PARANORMAL-PICS-EVER (1)

Apskatot muzejā uzņemtās bildes, vienā no tām bija redzams, kas pārsteidzošs. Luīze saka, ka, viņasprāt, tā ir visskaidrākā bilde, kurā redzams spoks, kāda jebkad ir uzņemta.

Es ticu paranormālajām parādībām, un reiz esmu bijusi arī spoku medībās, taču šī bilde pārspēj visu, jo ne jau katru dienu gadās muzejā nofotografēt spoku. Pārsteidzošākais fakts ir tas, ka attēlā redzama meitenīte, taču mums blakām nekur nebija nevienas meitenītes.

Brīdī, kad tika uzņemta fotogrāfija telpā bija tikai viņa un viņas dēls Ovens. Tā ir uzņemta muzeja daļā, kas ir veltīta Mitre bāram, un interesanti, ka tā ekspozīcija atrodas tieši tajā pašā vietā, kur reiz bārs atradās un strādāja līdz 1927.gadam, pēc tam tas tika izdemolēts.

Protams, kā vienmēr ir daudz skeptiķu, arī šim attēlam bez tiem neiztikt, daudzi saka, ka tas ir photoshops vai citādi mākslīgi radīts, taču Luīze apgalvo, ka viņa pat neprot rīkoties ar šāda veida attēlu apstrādes programmu, un ir gatava attēlu nodot ekspertiem, lai tie pārbaudītu to un varētu apgalvot, ka attēls nav mākslīgi radīts.

Bijušais kroga īpašnieks stāsta, ka esot klīduši nostāsti par to, ka krogā par veļas mazgātāju esot strādājusi jauna meitene, kas traģiski gājusi bojā. Glāzgovas muzeja pārstāvji attēlu komentējot teica, ka viņi ir tikpat ieinteresēti attēlā redzamajā kā visi pārējie, un noteikti mēģinās uzzināt vairāk par to, kas atgadījies vietās, kuras iespējams apskatīt šajā muzejā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment