Aptumsumu koridors ir noslēdzies: aprīlī šīs Zvaigžņu zīmes sāks dzīvot gluži kā pasakā – tas ilgs veselu pusgadu

Skorpions

Ēnu aptumsuma koridora beigas nesīs pozitīvas pārmaiņas dzīvē un piepildīs Skorpiona zīmes dienas ar labsajūtu un vitalitāti. Jūs sajutīsiet pārmaiņas savā ikdienā, ieraudzīsiet kaut ko, kas iepriekš bija apslēpts, atradīsiet atbildes uz jautājumiem, kas jau sen mocīja jūsu prātu.

Foto – Pexels

Ja iepriekš jums bija radušās problēmas attiecībās ar kolēģiem, iespējams, šis ir īstais brīdis, lai sāktu jaunu lappusi šajā dzīvē. Var droši iesaistīt strīdu jautājumu risināšanā kādu trešo personu, jo tas palīdzēs atrisināt senus aizvainojumus. Kas piepildīsies no jūsu sapņiem? Jums vēl ir laiks to izdarīt: tos piepildīt! Taču jums ir patiešām jānosprauž konkrēts mērķis, ko darīsiet tuvākā pusgada laikā. Ja jums nebūs šāda mērķa, jums arī nebūs iespēju to realizēt.

Lasi vēl: Nauda turēsies pie rokām: Visums apdāvinās ar zeltu – nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kurām veiksies no 20. aprīļa

Auns

Foto – Pexels

Pēdējais Saules aptumsums gaitenī izgaismoja problemātiskās jomas un atvēra jums acis uz pagātnes notikumiem. Tas lika pārdomāt galvenos jautājumus. Sākot ar 16. aprīli, Auna Zvaigžņu zīmes pārstāvji varēs ieraudzīt, kāda loma viņiem bijusi noteiktās situācijās pagātnē. Tas dos pamatu jaunam dzīves ceļam: vai nu izvairīšanās no tām, vai arī to labošana. Izvēle būs jāizdara pašam!

Lai precīzi saprastu, vai izdarījāt pareizo izvēli, Auniem vajadzētu iesaistīties pamatīgā sevis analizēšanā. Tikai tad jūs varēsiet pieņemt jaunos izaicinājumus, kas jums absolūti noteikti tiks doti un tos realizēt tā, ka pašam aiz pārsteiguma paliks mute vaļā!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment