Aptumsumu koridors ir noslēdzies: aprīlī šīs Zvaigžņu zīmes sāks dzīvot gluži kā pasakā – tas ilgs veselu pusgadu

Foto – Pexels

Šis Zvaigžņu notikums, ko ietekmē gan Mēness, gan Saules aptumsums, ļoti negatīvi un spēcīgi ietekmēja dažādas Zvaigžņu zīmes. Taču aprīlī aptumsums koridors aizveras un dažu cilvēku dzīvē sāksies ne tikai labāki laiki, bet pat īsta pasaka.

Saules un Mēness aptumsumu koridors ir periods, kad Saules un Mēness aptumsumi notiek viens pēc otra. Pirmais no tiem 2024. gadā jau ir beidzies, un tas ilga no 25. marta līdz 8. aprīlim. Interesanti, ka koridors atvērās Mēness aptumsuma un pilnmēness laikā un aizvērās pilnīga Saules aptumsuma, planētu parādes un Jauna mēness laikā. Šie gadījumi nav nejauši, jo astronomi un ezotēriķi 8. aprīli nodēvēja par Pūķa gada briesmīgāko dienu.

Taču nu ēnu aptumsuma koridors, kas noslēdzās 8. aprīlī ir noslēdzies un dažiem cilvēkiem sāksies pavisam cita dzīve. Tiesa, dažus ietekmēs viņu emocionālais stāvoklis. Notiekošais norāda patiesībā uz karmiskiem parādiem, kas uzkrājušies šo cilvēku dzīvē. Un tieši tagad, šajā periodā, jūs varat saprast, kas jums būtu jādara nākamo sešu mēnešu laikā.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Tieši tagad ir īstais laiks, lai atteiktos no vecajiem ieradumiem, stereotipiem un pieņēmumiem. Taču nevajag steigties aizpildīt “tukšās” vietas ar uzreiz ko jaunu. Rūpīgāk analizējiet sevi, domājiet. Nav uzreiz jāskrien kaut kam pakaļ, jums ir laiks apdomāties, vai tieši tas ir piemērots jums.

Un, tātad, ezotēriķi sola, ka aptumsums koridora beigas iezīmē fantastiskas pārmaiņas šo Zvaigžņu zīmju dzīvē:

Foto – Pexels

Vēzis

Saules aptumsuma koridora laikā un jo īpaši planētu parādes laikā 8. aprīlī varēja šķist, ka šie notikumi izsūca visu jūsu enerģiju, un tagad jums tās vairs nepietiek pat parastai ikdienas saziņai ar mīļajiem. Bet nē! Pēc tam, kad koridors ir aizvēries un tā negatīvās sekas jau sāk izplēnēt gaisā, viss mainīsies un jūs sajutīsiet, ka enerģijas ar katru dienu jums ir aizvien vairāk un vairāk. Beigu beigās, jūs sapratīsiet, ka jums ir vēl tik daudz neizmantota potenciāla! Izmēģiniet darbā ierosināt kaut ko jaunu, un jūs tiksiet pamanīts! Izmēģiniet attiecībās ar mīļoto piedzīvot jaunus mirkļus un tie realizēsies! Izmēģini piepildīt savus sapņus biznesā, un tie piepildīsies!

Lasi vēl: Tik ļoti garšīgus cepumus nebiju ēdis vēl nekad: bez miltiem, ar apelsīna miziņu: jācep tikai 20 minūtes!

Kuras vēl Zvaigžņu zīmes piedzīvos šīs neticamās pārmaiņas?

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment